Ikke-kategoriseret

Poesi med låg på

Skærmbillede 2016-09-19 kl. 19.38.40Smukt håndlavet keramik med stramme og runde former. -Et strejf af Japan i et sammenstød med Skandinavien, sådan oplever jeg Louise Roe’s nye keramikserie. En utrolig smuk og stærk keramik serie. Med stærk mener jeg, at designet har et stærkt udtryk. Det er tidløst, stolt og stemningsfuldt. Farverne er rigtig “Louise-Roe-farver” – dybe og dramatiske, og så naturligivs en klassisk “hvid”. Overfladen er mat, og med fare for at gentage mig selv, så elsker jeg altså, når keramik får lov at forblive mat, det giver et smukt poetisk udtryk synes jeg.
Alle dele er naturligvis glaserede indvendigt, så de kan bruges til førdevarer. Keramikken kan stables, og jeg er særligt vil med, at man kan bruge skålen som låg på kopperne, på den måde har man en smuk beholder, til f.eks. friskkværnet kaffe.

Skærmbillede 2016-09-19 kl. 19.36.03

Keramikken er på vej til butikkerne i løbet af efteråret.

Skærmbillede 2016-09-19 kl. 19.39.57 Skærmbillede 2016-09-19 kl. 19.36.53

Poesi med låg på
Artikel
Poesi med låg på
Beskrivelse
Smukt håndlavet keramik med stramme og runde former. -Et strejf af Japan i et sammenstød med Skandinavien, sådan oplever jeg Louise Roe's nye keramikserie. En utrolig
Forfatter
Boligcious

No Comments

    Leave a Reply