INTERIØR

Dekorative glas

Smukke glas kan jeg godt have lidt hang til. Jeg har samlet mange forskellige glas, jeg kan egentlig ikke rigtig forklare hvorfor jeg tiltrækkes af smukke eller anderledes drikkeglas, men det gør jeg altså virkelig. Jeg har mange forskellige som jeg enten har arvet fra min mormor og oldemor (jeg har nogle der er over 100 år gamle) eller nogle jeg har købt fra nye eller fundet på loppemarked.

Disse glas af Fferrone er super smukke og har et meget spændende udtryk.

Designeren bag disse glas hedder Felicia Ferrone. Hun er født i Chicago og uddannet arkitekt fra Miami University, Ohio. Efter endt uddannelse flyttede hun til Milano. Felicia Ferrons internationale brand, er nu baseret i Chicago og Milano, og er kendt for at levere det uventede gennem en tilsyneladende enkel bevægelse. Der findes mange flere smukke former i denne kollektion af glas som du kan finde her hos Artilleriet.se

Artilleriet er en min absolut favorit shop, når jeg skal inspireres til nydt design af den kunstneriske karrakter. På Artilleriet.se finder du ‘A Journal’ som er super inspirerende – et kunstnerisk univers, hvor stylister har lavet de smukkeste billeder og stylinger med butikkens produkter. Se f.eks. hvad der kom ud af at lege med Fferrone glassene.

Kilde: https://artilleriet-journal.se

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply