Vintage - factory

TEST: Pantone Mood Food

Produkttest:

Room Copenhagen har for nylig lanceret en ny Pantone serie som hedder Mood Food. Serien består af en masse forskellige skåle og små fade i melamin. Der er mange dele, og de kan samles og stables som man har lyst. Mood Food kommer i et væld af lækre farver, fra pasteller til skønne støvede farver. Man kan mikse sættet som man vil, da alle dele kan købes enkeltvis.

Jeg har været så heldig at få lov til at teste serien. Det oplagte ville være at teste den til servering, da det jo er seriens hovedformål. Men pressebillederne som jeg har fået fra Room Copenhagen, er flotte, så dem skal du lige se. Herefter vil jeg vise dig, hvordan du også kan bruge Mood Food i indretningen.

TEST: Pantone Mood Food

Jeg havde netop pakket serien ud, da min søn overtog testen…… efter 25 minutters stablen, rykken rundt og sat sammen kan man vidst konludere, at Mood Food er godkendt fra 2 år.

TEST: Pantone Mood Food

Mood Food giver dig et hav af anvendelses muligheder, og det er jeg ret begejstret for. Serien er uden tvivl smuk at servere på, men du kan også bruge den til at holde orden på kontoret, til badeværelset, køkkenet eller brug dem i et stilleben! Jeg har leget lidt og i bedste amatørstil vil jeg her servere en Mood Food fotoserie…

TEST: Pantone Mood Food

Room Copenhagen has recently launched a new Pantone series called Mood Food. The series consists of lots of different bowls and small plates in melamine. There are many parts, and they can be assembled and stacked as you like. Mood Food comes in many delicious colors, from pastels to beautiful dusty colors. You can mix parts and colors as you like, all parts are purchased individually.

I’ve been testing mood Food and above you can see how many possible applications Mood Food provides. Even my little boy loved playing and stack the many colorful items.

TEST: Pantone Mood Food
Artikel
TEST: Pantone Mood Food
Beskrivelse
Produkttest: Room Copenhagen har for nylig lanceret en ny Pantone serie som hedder Mood Food. Serien består af en masse forskellige skåle og små fade i melamin. Der
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Anders
  januar 15, 2013 at 20:30

  Skøøønt! Hvor kan de købes?

 • Reply
  Heidi Hallingstad Cousin
  januar 15, 2013 at 21:06

  Fiiiine billeder og rigtig gode idéer, Malene!

 • Reply
  Sara K.
  januar 15, 2013 at 23:02

  Ej, hvor er de fine. Kan rigtig godt lide de mange forskellige måder, du har brugt dem på! 🙂

 • Reply
  Malene Møller Hansen/ Indretningsdesigner
  januar 16, 2013 at 09:47

  Tak alle tre. Anders, jeg har ikke nogen konkret forhandler liste, det er ganske nyt. Men Room Copenhagen sidder klar ved telefonen og jeg ved de vil elske at høre fra dig:-) husk at sig hvor du så dem henne først:-)
  Link til telefon nr. : http://www.roomcph.com/contact/

  Kærlig hilsen
  Malene

Leave a Reply