Skønne stuer

En stue skal være hyggelig og afslappende. Det skal være et sted hvor du kan koble helt af, så omgiv dig med ting som betyder noget og prøv at holde det enkelt, -altså lad være med at proppe for meget i rummet. Der skal ikke være alt for mange indtryk, så kan du nemlig ikke slappe af – sådan helt af.

Jeg har et ritual hver aften kl. 20.00 når mine to unger er puttet i seng, så rydder jeg alt legetøj væk. Jeg sætter puderne i sofaen ordentligt, fjerner alle de ting der ikke skal være der. Jeg kan ikke slappe af, når det hele flyder…. har du det også sådan?

Her kommer 4 forskellige skønne stuer. Hvilken er din favorit?

Skønne stuer

Skønne stuer

Bemærk den fede selvbgyggede sofa, er den ikke fed?

Skønne stuer

Skønne stuer Source: etc-alltherest.blogspot.dk – nytimes.com – nomadicimperfection.tumblr.com – convoy.tumblr.com

A living room should be cozy and relaxing. It should be a place where you can relax. I suggest that you surround yourself with things that mean something and try to keep it simple, that is, don’t cram too much in the room. There shouldn’t be too many impressions, if there is  you can’t relax.

I have a ritual every evening at. 20.00 when my two kids are put to bed –  I remove all toys away. I put the pillows on the sofa properly, remove all the things that shouldn’t be there. I can’t relax when everything flows …. Do you know that feeling?

Here are 4 completely different beautiful rooms. Which is your favorite?

Skønne stuer
Artikel
Skønne stuer
Beskrivelse
En stue skal være hyggelig og afslappende. Det skal være et sted hvor du kan koble helt af, så omgiv dig med ting som betyder noget og prø
Forfatter
Boligcious

15 Comment

 1. Jo sådan har jeg det bestemt også! Det er umuligt at slappe af når der ligger ting der skal ryddes op, nok desværre en kvindeting..
  Jeg kan lide alle stuerne, de er fede på hver deres måde, men skulle jeg vælge en, må det blive stue 1, kram fra michelle

 2. Helt klart stue nr 3 :0)

 3. Stue nr 1 – eventuelt 4

 4. Stue 2 er den sjoveste og mest fantasifulde. De dejlige farver spreder godt humør, men de andre er mere rolige og afslappende. Det er et svært valg. Måske en kombination af dem alle, ville være at foretrække.

 5. Får sådan en ustyrlig lyst til at råbe Halleluja! se engang, 4 stuer – 4 kommentarer – 4 forskellige svar. Længe leve mangfoldigheden I love it!

  Stue 3 er også min favorit meeeeen, det er svært, for jeg er ret vild med alle 4:-)

 6. Jeg er vild med nr. 2! Elsker gulvet, den indbyggede sofa og gyngen :)
  Retrostil på den lækre måde!

 7. Stue nr. 3 – hvor er sofaen fra?

  • Hej Amalie
   Sofaen er fra BoConcept.

   Kh. Malene

 8. Hej :) ved det er længe siden du lavede dette indlæg, men er lige faldet over din blog må se det hele igennem for det er jo fantastisk med alt den inspiration det giver, tak for det!

  Mit spørgsmål er hvor sofabordet på billede 1 er fra?
  Hilsen Bettina

  • Hej Betina, hvor dejligt at du har fundet vejen til Boligcious og at du kan lide hvad du ser, det er jeg rigtig glad for.-) Bordet er et af de populære Bønneborde og det kan bl.a. købes hos Kalejdoskop, se link her: http://www.kalejdoskopshop.dk/shop-by-brand/karsten-lauritsen.html

   Kh. malene

  • Hej Maria

   jeg må desværre være dig svar skyldig. Jeg tror det er nogle Gør-det-selv-hylder. MEN tjek evt. House Doctor, Bloomingville eller Madame Stoltz, her finder du helt sikkert et alternativ.

   Alle deres kataloger er samlet på det geniale site iBoligen.dk her kommer direkte link: http://www.iboligen.dk/indretning/accessories.aspx

   Håber du finder et alternativ. Kh. Malene

 9. Kære Malene,
  Tak for en fed hjemmeside og sikke nogle flotte stuer du har fundet. Jeg vil høre dig om hvorfra det antikke sofabord på billede nr 3 er fra. Eller om du har ideer hvor man kan få et der ligner :)

  Mvh Sofie

  • Hej Sofie, det er et meget unikt bord, det må næsten være antikt eller hjemmelavet! Kh. Malene

 10. sofa og sofabord på billede 4, kan nogen hjælpe med hvor det er fra?

Leave a Comment

Email (will not be published)