TIL VÆGGEN (Walls) Vintage - factory

Brooklyn Tins – Vitoriansk og vintage inspireret tapet

Jeg har forelsket mig (… ja ja ja igen) denne gang er det en ny serie trompe l’oeil tapet med titlen: NLXL Brooklyn Tins. Tapet serien er stærkt inspireret af de smukke dekorerede lofter i Brooklyn og Manhatten fra midten af 1800 tallet.
Tapetet giver en skøn vintage stemning eller en rå storby stemning afhængig, hvilken sammenhæng den bliver placeret i.
Brooklyn Tins - Vitoriansk og vintage inspireret tapet
Brooklyn Tins - Vitoriansk og vintage inspireret tapet Brooklyn Tins - Vitoriansk og vintage inspireret tapet Brooklyn Tins - Vitoriansk og vintage inspireret tapet Brooklyn Tins - Vitoriansk og vintage inspireret tapet
De smukke tapeter kan købes hos Designdelicatessen.dk, her kan du også se resten af serien som indeholder 8 styles i alt.
I have fallen in love (… yes once again) this time it is in trompe l’oeil wallpaper: NLXL Brooklyn Tins. Wallpaper series is inspired by the beautiful decorated ceilings in Brooklyn and Manhattan from the middle of 1800.

Tapestry provides a wonderful vintage atmosphere or a raw urban atmosphere depending in which context it is placed in.

You can see the entire wallpaper series, 8 styles at  Designdelicatessen.dk

Brooklyn Tins – Vitoriansk og vintage inspireret tapet
Artikel
Brooklyn Tins – Vitoriansk og vintage inspireret tapet
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Anna
  januar 17, 2013 at 14:23

  Hold op, hvor er de flotte! Et tapet som det giver helt bestemt masser af sjæl til enhver lejlighed. Tror også det kunne være vildt fedt at sætte på loftet, ligesom i de fine newyorker-lejligheder, faktisk 🙂

 • Reply
  Konen tror hun er blevet indretningsekspert… | Fovits.dk
  januar 19, 2013 at 14:10

  […] Ja, min kone er blevet bidt af en gal indretningsarkitekt, og hun er opsat på, at der skal ske noget med hjemmet. Vi skal have det ene nye møbel efter det andet, og det er sådan set også godt nok, men nu er turen så åbenbart kommet til tapetet. Som om der er noget galt med det vi har? Altså, først skal alting males hvidt og nu skal det så slet ikke være hvidt alligevel. Det, konen har fået kig på, er retrotapeter, som hun har set rundt omkring på nettet, f.eks. på Boligcious. […]

Leave a Reply