Boligtekstil (Textiles for the home) KIDS Kontoret (Office) Opbevaring (Storage) Stue (Livingroom) TIL VÆGGEN (Walls)

Ferm LIVING Spring//Summer 2012

Jeg er stor fan af Ferm LIVING, og har glædet mig til at se deres nyeste kollektion. Desværre ligger jeg med benet i gips, og er derfor forhindret i at komme til deres præsentation af SS 2012. Men jeg har fået lov til at få et kig i pressematerialet, og et smugkig på nogle af de fede produkter vi kan forvente at se på butikshylderne lige om lidt.

Ferm LIVING har i denne sæson kastet sig over farverne grå og rosa og skandinaviske træsorter. Det grafiske er som altid i højsædet, det er hele Ferm LIVINGs nerve, og det skinner som altid smukt igennem de fleste af produkterne.

I kollektionen finder vi også nyheder som stabelbare krukker til køkkenet i de lækreste farver, grafiske serveringsbakker, displaykasser til væggen, nye grafiske puder og en masse nyt til børneværelset som fx. den skønne sækkepude som I ser på et af billederne herunder.

Som noget helt nyt har Ferm LIVING arbejdet sammen med en designer udefra. Det er den svenske designer Ulrika Gustafsson som har designet en mini kollektion af tekstiler og tapeter.

Alt i alt, en lækker og spændende kollektion fra Ferm LIVING

[slideshow]

Artikel
Ferm LIVING Spring//Summer 2012
Beskrivelse
Jeg er stor fan af Ferm LIVING, og har glædet mig til at se deres nyeste kollektion. Desværre ligger jeg med benet i gips, og er derfor forhindret
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply