D.I.Y. Kontoret (Office) Køkkenet (Kitchen) Produkt og design (Interior design) TIL VÆGGEN (Walls)

Giv din bolig lidt kant!

Januar er en ”fattig” måned, både i ordets forstand, men også fattig på mange andre områder. Fattig på solskin, fattig på fester og sammenkomster, fattig på bugnende butikshylder (udsalgets grimme ansigt) og fattig på shopping. Samtidig er det i januar, at vi higer allermest efter forandring og fornyelse. Vi har brug for, at der sker noget, vi er rastløse og vi befinder os i en slags venteposition. Rastløsheden kommer, fordi vi lige har være igennem en måned fuld af aktivitet, nærvær og oplevelser. Ventepositionen opstår fordi vi nærmer os foråret, som dog alligevel føles så langt væk. Nogle gange skal der ganske få ændringer til, for at skabe fornyelse og forandring i et rum. Selv 3-4 små ændringer kan skabe en stor effekt, det er bare vigtigt at du det til hænge sammen stilmæssigt. De små ændringer kan i al sin enkelhed bare at være at skifte billede i en ramme, finde/sy en pude som matcher billedet, brug evt. et par stickers på et par æsker og sæt et neon lys i en stage. -Ander skal der ikke til. Jeg har fundet en lille unik webshop, med et lille sortiment af produkter, som kan skabe en stor effekt i dit hjem. Besøg RK og gå på opdagelse i designer Riikka Kantinkoski lille skæve univers. Her kommer lidt idéer fra sitet:

Giv din bolig lidt kant!

Stickers kan bruges til at bringe lidt kant ind i din bolig. Placér dem på spejle, porcelæn, æsker, brevbakker, billederammer m.v. Arket her er en god begyndelse, og selvom de er flotte, så skal du endelig ikke bruge allesammen i samme rum, bare et par stykker. Se hvor stor forandring du kan skabe på billedet herunder:

Giv din bolig lidt kant!

Æsken til højre har fået overskæg. Det ser drøn godt ud, og bringer lidt humor og grafisk lækkerhed ind i dine januar-triste omgivelser. Bemærk også hvor stor effekt kortene til højre har (-dem med kryds og trekant). Det hele får en stærk effekt fordi de grafiske og kontrastfulde udtryk hænger sammen med den øvrige indretning. fx. spiller kortene godt sammen med overskægget, den sorte æske, de sorte og hvide taperuller samt de hvide overflader.  Kortene kan også købes hos RK.

Giv din bolig lidt kant!

Her er flere stickers til at skabe kant og fede udtryk med. Der findes flere varianter hos RK.

Giv din bolig lidt kant!

Plakaten med tigeren, står ikke helt skarpt, hvilket skaber et dynamisk udtryk. Plakaten måler 50 x 70 cm. Jeg ville hænge den i en sort ramme og det ville se super lækkert ud. Hvis du vil skabe lidt kant og give det hele lidt humor ville jeg evt. montere et lille sort overskæg (se klistermærkerne oven over) uden på glasset. Alternativt kunne man lave en neon pink sløjfe og lægge den under glasset eller sætte den med lidt dobbeltklæbende tape i det ene hjørne uden på rammen. Det ville bløde det grafiske lidt op og bringe lidt farve og humor ind i opsætningen. Tigeren fås også som postkort.

Giv din bolig lidt kant!

Skøn plakat som hænger rigtig godt i tråd med resten af de ting som jeg har vist i dette indlæg, og som kan medvirke til stor forandring i de rette omgivelser.

Giv din bolig lidt kant!

Smørebræt i utraditionel form som du kan skabe dit eget visuelle mønster med. Smørebrættet er sort på den ene side og mønstret på den anden side. Brug dem til andet end smørebrød. Placer dem i et mønster på et bord eller en skænk. Sæt et par bloklys på dem, en vase, figur eller en lysestage. Lad endelig nogle af smørebrædderne stå fri.

Giv din bolig lidt kant!

Lækker opstilling holdt stramt i sort og hvid, men træbordpladen bløder hele opstillingen lidt op og gør den mere levende.

Giv din bolig lidt kant! Giv din bolig lidt kant!

Træ-grebene  har fået en omgang pastelfarvet maling. Brug dem som knager eller greb og bland dem gerne, det skaber kant og giver personlighed. Pasteller hitter i boligindretningen i år.

Giv din bolig lidt kant!
Artikel
Giv din bolig lidt kant!
Beskrivelse
Januar er en ''fattig'' måned, både i ordets forstand, men også fattig på mange andre områder. Fattig på solskin, fattig på fester og sammenkomster, fattig på bugnende
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Camilla sterll
  december 2, 2013 at 09:50

  Hej
  Jeg er ret pjattet med måne plakaten, men synes ikke rigtig jeg kan se hvor den købes. Ved du det?
  Vh
  Camilla
  Camilla.sterll@gmail.com

 • Reply
  M.
  februar 2, 2014 at 19:29

  Hej
  Jeg er på udkig efter de ovenstående træ greb i pastelfarver.
  Kan du oplyse hvor de kan købes?
  På forhånd tusind tak

  De bedste hilsner
  M

 • Reply
  maja
  september 1, 2014 at 11:24

  Er der noget, jeg har misset? 🙂 hvor er smørebrætterne fra ? de er da super sprøde 🙂

  • Reply
   Malene Marie Møller
   september 1, 2014 at 21:50

   Hej Maja
   Det er et ældre indlæg, så jeg ved ikke om de stadig findes i shoppen. Der er link til shop i teksten – en af de sidste linjer… link bag RK.

   Kh. Malene

 • Reply
  maja
  september 1, 2014 at 12:14

  Hov glemte at tilmelde mig notify-mail 🙂

 • Reply
  Katrine
  marts 14, 2015 at 19:26

  Hej 🙂
  Jeg vil høre, om du tror det kan lade sig gøre at hænge træ-grebene op med selvklæbende tape og bruge dem som knager til viskestykker ol. i køkkenet?

  Med venlig hilsen Katrine

  • Reply
   Malene Marie Møller
   marts 17, 2015 at 18:55

   Hej Katrine, Det må komme an på en prøve, jeg ved faktisk ikke om de ville kunne bære.

   Kh. malene

Leave a Reply