DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER) Kunst

Blue

Den franske modeillustrator Lucie Birant laver de fedeste illustrationer. De er en kombination af omhyggelig præcision og hurtige strejf, der på elegant vis skaber disse kunstneriske og modeagtige billeder. Hun har også fremtrædende kunder som magasinet Wallpaper og brands som Chloé, Volcom, Diesel, L’Oréal, Lancôme mfl. Denne illustration hedder ‘Blue’ og er ret så intens på en lækker måde.

Lucie Birant - Blue

Du kan købe artprintet ‘Blue’ af Lucie Birant lige her

Blue
Artikel
Blue
Beskrivelse
Den franske modeillustrator Lucie Birant laver de fedeste illustrationer. De er en kombination af omhyggelig præcision og hurtige strejf, der på elegant vis skaber disse kunstneriske og modeagtige billeder
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply