DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Dagens Poster af Lene Nørgaard

Dagens plakat er af kunstneren Lene Nørgaard. En smuk grafisk illustration, som nærmest hypnotisere dig. Den fås i endnu en farvekombination, men jeg kan bedst lide denne pga. den feminine rosa farve. Plakaten her er flot sammen med grafiske plakater i samme farvespil og sort/hvide illustrationer eller typografiske plakater.

Set hos stilleben.dk

Dagens Poster af Lene Nørgaard

Today’s poster is by artist Lene Nørgaard. A beautiful graphic illustration that almost hypnotize you. It’s available in another color combination, but I prefer this because the feminine pink color. The poster is great with graphic posters in the same colors and black/white illustrations or typographical posters.

I found it at stilleben.dk

Dagens Poster af Lene Nørgaard
Artikel
Dagens Poster af Lene Nørgaard
Beskrivelse
Dagens plakat er af kunstneren Lene Nørgaard. En smuk grafisk illustration, som nærmest hypnotisere dig. Den fås i endnu en farvekombination, men jeg kan bedst lide denne
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply