BØGER D.I.Y.

Lidt til kreativiteten

Savner du inspiration til din og måske dine børns kreativitet, så har vi nogle super gode og inspirerende bøger, vi vil tippe dig om. Der er bøger til din indre grafitti-tegner eller kunstner, til dig der holder af at indrette, til dig der ‘bare’ gerne vil lære at tegne, til dig der får tømt hovedet ved få noget ned på papir, og til dig der har lyst til at vende tilbage til barndommens sjov:

Lidt til kreativitetenLidt til kreativiteten

‘Walls Notebook’ af Sherwood Forlee – en bog med byområder, vægge og biler, som kan bruges som baggrund for dine tegninger og noter. Forkæl din indre graffiti kunstner! Køb her

‘At tegne er at se’ af Betty Edwards – en klassiske indføring i frihåndstegning, virkelig en øjenåbner for dig, der vil lære at tegne. Køb her

‘Inspirerende interiør’ af Nina Leth – sæt tankerne helt fri. Det eneste du skal gøre er at finde dine farver frem og gå i gang. Malebøger for voksne kan både vække en kreativ lyst og samtidig være en mindfulnes-træning. Køb her

‘The 1000 Dot-to-Dot Book’ af Thomas Pavitte –  genoplev glæden ved prik-til-prik tegninger med en voksens præcision og tålmodighed. Bogen indeholder tyve ikoniske portrætter, som mangler din sikre hånd og pen for at blive færdiggjort. Køb her

‘Skywriting Journal’ af Byron Jorjorian – hvis du går rundt med hovedet i skyerne, så lav billederne af skyerne i denne bog om til et canvas for dine noter, doodles og tegninger. En bog fuld af fluffy hvide skyer, solnedgange, tordenvejr og solstrålerne en tidlig morgen. Køb her

‘Cloud book’  – en bog med 100 forskellige skyformationer, som venter på at blive beskrevet. Køb her

‘Let’s make some great art’ af Marion Deuchars – en bog er fyldt med stimulerende ideer til din og dine børns kreative fantasi. Du kan fuldføre Mona Lisas smil, eller skabe din egen Jackson Pollock tegning, og der trin-for-trin instruktioner til, hvordan man fx tegner en fugl. Køb her – sælges også i Designmuseum Danmark’s Museumsbutik
Tjek Let’s make some great art hjemmeside ud her

‘Let’s make som great fingerprint art’ af Marion Deuchars – oplev forskellige og overraskende måder at skabe billeder med finger- og håndaftryk. Fyldt med fine ideer til kreativ tid med dine børn. Køb her –  sælges også i Designmuseum Danmark’s Museumsbutik
Tjek denne lille inspirerende video med fingeraftryk her

‘Animal malebog’ af Sofie Børsting –  er en meget smuk malebog med 16 illustrationer af forskellige dyr, tegnet med Sofie Børstings unikke streger. Farvelæg de smukke billeder og hæng illustrationerne op på væggen. Køb her

‘Zoo colouring book’ af Sofie Børsting – endnu en skøn malebog med motiver af Sofie Børsting. Illustrationerne er fra zoologisk have og er til børn i alle aldre. Køb her

‘Hand Art’ fra Chicken Socks – inspiration til hvad du kan gøre med konturtegning af din og dit barns hånd, alt fra drager, frøer, hunde, aliens, ænder, katte, monstre, stinkdyr, påfugle, mennesker og kalkuner. Køb her

‘Svingestreger og hundestreger’ af Birde Poulsen – tegn videre på tegningerne i bogen. Du bestemmer helt selv, hvad du vil tegne og hvordan. Der er flere bøger i serien ‘Tossestreger og genistreger’. Køb her

 

Lidt til kreativiteten
Artikel
Lidt til kreativiteten
Beskrivelse
Savner du inspiration til din og måske dine børns kreativitet, så har vi nogle super gode og inspirerende bøger, vi vil tippe dig om. Der er bø
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply