BØGER Jul (X-mas)

2 Dejlige julebøger

Jeg har haft snuden godt nede i to smukke nye julebøger. Jeg har gransket dem godt igennem og blevet virkelig inspireret og har suget til mig af gode idéer til at forskønne min jul med.

 

NORDISK JUL af Lars Jon

2 Dejlige julebøger

Lars Jon har lavet den smukkeste julebog. Billederne er ren Eye Candy, de er fotograferet i skoven af Mikkel Heriba. Selve bogen er opbygget som en kogebog med opskrifter og billeder på hver side. Idéer til rå, rustik og smuk julepynt, som aldrig går af mode. Den inviterer til et hyggeligt gør-det-selv-værksted for dig eller for hele familien.

Bogen starter med at invitere dig med i skoven – et helt afsnit om, hvad du skal huske at medbringe, hvilke retningslinjer der er i skoven og lækre opskrifter på varm kakao og guddommelig chokolade, som vil gøre skovturen endnu bedre. Herefter kommer et afsnit som giver dig alt hvad du behøver for at samle den perfekte værktøjskasse, så du snildt kan udføre alle bogens DIY projekter. Når du har læst disse to afsnit forsætter bogen med masser af smukke idéer til juledekorationer og julepynt.

Denne bog bør være en del af din julekasse, den er tidløs og smuk at have liggende fremme. Bogen koster 199,95 kr. hos Plusbog– hvis du er medlem kan du lige nu få den kun til 89,00 kr. Jeg anbefaler dig varmt at købe NORDISK JUL, enten til dig selv eller som en gave.

Jeg har taget lidt billeder til dig fra bogen, så du kan se hvor smuk den er…

2 Dejlige julebøger 2 Dejlige julebøger 2 Dejlige julebøger 2 Dejlige julebøger

DIY – 24 FANTASTISKE JULEIDEER MED DINE EGNE PERSONLIGE FOTO –

af Sif Meincke

2 Dejlige julebøger

Sif Meincke er fotograf, og derfor har hun en helt særlig kærlighed for foto. I denne kreative fine bog lægger Sif op til at samle børn og voksne og lave skønne DIY gaver. Alle idéerne tager udgangspunkt i foto, og jeg lover dig for, at du vil blive overrasket over, hvor mange sjove, søde og fantastiske ting du kan lave med fotos. Bogen er bygget op som en julekalender – der er en DIY pr. dag fra 1. – 24. december, så i virkeligheden kan du sætte en hyggestund af med ungerne hver dag – bare en lille time efter aftensmaden og lave krea-værksted. Jeg elsker denne tanke om nærvær og kreativitet, og ville ønske, at I allesammen ville sætte tid af til dette, det er en gave i sig selv.

Her kommer en lille del af de idéer bogen foreslår:

Kalenderlys
Personlige skønne sprællemænd
Sofapuder med fotoprint (de er virkelig fine)
Julepynt
Lagkage med sukkerfoto
Kærlighedskalender
kærestevanter
Memory spil
sæber med foto indeni
Julekugler
Fotorammer…

…Jeg kunne blive ved, der er mange skønne idéer.

Bogen er et must for enhver børnefamilie, eller for dig, der elsker at være kreativ. Køb den her hos Plusbog for kun 99,00 kr. – hvis du er medlem koster den kun 49,00 kr.

Jeg har taget et par billeder af bogen…

2 Dejlige julebøger 2 Dejlige julebøger 2 Dejlige julebøger 2 Dejlige julebøger

 

 

 

2 Dejlige julebøger
Artikel
2 Dejlige julebøger
Beskrivelse
Jeg har haft snuden godt nede i to smukke nye julebøger. Jeg har gransket dem godt igennem og blevet virkelig inspireret og har suget til mig af gode idé
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Åse Lejbølle
  december 3, 2014 at 12:57

  Kære Malene
  Jeg bliver helt stille og åndeløs, når jeg ser billederne i Nordisk jul! Den rammer og rummer det smukke og skrøbelige men alligevel stærke ved denne årstid og ved julen. Tak fordi du delte bogen med os :-)!

  Gode adventshilsner
  Åse

Leave a Reply