Boligtekstil (Textiles for the home) Soveværelse (Bedroom) VÆRD AT BESØGE

TEST: Det bedste sengetøj jeg har været i seng med!

Jeg har testet Aupings sengetøj – Top Luksus! Jeg elsker sengetøj, og jeg køber faktisk ret ofte nyt. Hvis jeg kunne slippe afsted med det, skiftede jeg sengetøj hver anden dag. Der findes i min verden ikke noget lækre, end at krybe i en seng med friske dyner i nyt betræk, og jeg kan glæde mig til det hele dagen, hvis jeg ved jeg netop har lagt nyt på!

Auping har et ret stort udvalg af sengetøj i høj kvalitet. Designet har fået en opstramning og jeg kan finde mange sæt jeg godt gad eje. Jeg har testet det smukke “Gradient” i soft pink – gudesmukt og lækkert!

Tjek hele Aupings udvalg her

TEST: Det bedste sengetøj jeg har været i seng med!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sengetøjet er sammensat i baner, og hver bane har sin nuance og vævning. Dette giver ny struktur gennem alle dynens baner – en lækker detalje. Betrækket er 100%bomuld, det er så blødt og lækkert, og så krøller det ikke i vask! Aflukning med usynlig lynlås både i dyne- og pudebetræk.

Jeg har sovet med i her sengetøj i 8 dage, jeg har endda ligget syg med 40 i feber i det, så man må sige det er blevet testet:-) Total yndlingssengetøj! Det her sengetøj bliver det der, der ryger på så snart det er vasket – du kender det godt ikk?

GRADIENT koste 854 kr. og kan bl.a. købes her: Erling-christensen-moebler.dk

TEST: Det bedste sengetøj jeg har været i seng med!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TEST – Luxury bedding

I have tested Auping bedding ‘GRADIENT’. A wonderful experience, this is really luxury bedding. The cover is put together in several pieces, all in cotton, but woven in different ways, giving each piece a different structure – very beautiful designed.
Auping bed linen is the most luxurious linens I’ve had, it’s soft, and it doesn’t crease during wash.

DKK 845 DKK here

TEST: Det bedste sengetøj jeg har været i seng med!
Artikel
TEST: Det bedste sengetøj jeg har været i seng med!
Beskrivelse
Jeg har testet Aupings sengetøj - Top Luksus! Jeg elsker sengetøj, og jeg køber faktisk ret ofte nyt. Hvis jeg kunne slippe afsted med det, skiftede jeg sengetø
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

Leave a Reply