BLANDEDE BOLCHER Boligtekstil (Textiles for the home)

Sådan bruger du Georg Jensen Damask udendørs

Indrømmet. Når man bliver en del af Damask-familien, øges mængden af tekstiler derhjemme betragteligt, og vi har nok lidt flere duge og sæt af sengetøj end gennemsnittet. Der går ikke ret lang tid efter ansættelse, før man begynder at føle og røre ved kvaliteten af alle de tekstiler man møder – og ord som vævninger, bindinger og fibre bliver en del af hverdagen. Det vil vi ikke kede jer med i denne omgang – i stedet vil vi vise, hvordan vi bruger tekstilerne derhjemme. Og nu, hvor vi står midt i sommerferien, så har vi valgt at vise udelivet. Vores tekstiler bliver tit forbundet med noget fornemt og vi vil gerne vise, at de er lavet til at blive brugt, – også udenfor.

Sådan bruger du Georg Jensen Damask udendørs

Vores dækkeservietter er populære både ude og inde. Her på havebordet, hjemme ved Anne, giver de hygge og fin bund til bordet. Et godt alternativ til dugen, hvis man synes det er for voldsomt med en damask i haven. Vi har her vist DAISY dækkeservietten i farven Drizzle – et sommermønster, der passer så fint til haven.

Sådan bruger du Georg Jensen Damask udendørs

Løbere eller ”dinner for two”, som de også kaldes, er blevet populære de senere år. De giver en fornemmelse af dug, men mere uformelt. Dette mønster, af Nanna Ditzel, er et af vores meget populære designs – og man genkender tydeligt hendes streg.


 

Sådan bruger du Georg Jensen Damask udendørs

Hunden Miley ville også med på billedet, for hængekøjen i skyggen er favoritten. Det er det også for børnene, der gerne tager en middagslur i hængekøjen – selvfølgelig med SPARKS plaiden, der giver lidt varme, hvis sommeren er kølig.

Sådan bruger du Georg Jensen Damask udendørs

Vores viskestykker kan bruges til mange ting – det kan vi især se på Instagram når vores kunder poster billeder, hvor vi både ser dem brugt som servietter og dækkeservietter. Her har Ayoe taget den nye, BUBBLES, i farven Lake, med ud i haven, hvor den bliver brugt som serviet. Vi skal dog lige slå fast, at viskestykkerne først og fremmest er de lavet til køkkenet, og vi er helt nørdede omkring tørreevne. Hver gang vi står med et nyt design, så tester vi hjemme før det godkendes.

Sådan bruger du Georg Jensen Damask udendørs

Lufttørring. Findes der noget bedre end vasketøj, der dufter af sommer? Og det er selvfølgelig også det mest skånsomme for tekstilerne og mest miljørigtige. En anden sidegevinst ved lufttørring er, at tekstilerne bliver glatte og man slipper for strygningen – og den vil vi jo alle gerne undgå. På billedet tørrer Ayoe de fine håndvævede PUK viskestykker – vævningen ses så fint i sommersolen.

Sådan bruger du Georg Jensen Damask udendørs

Sommeraftenerne i Danmark kan være kolde. Og skal man forlænge udelivet, så kan det være nødvendigt med lidt varme – her fra PATCHES plaiden, som er god på terrassen, når man skal nyde sin aftendrink.

Skål og god sommer til alle Boligcious’ læsere 🙂


Indlægget er skrevet af Georg Jensen Damask i forbindelse med Boligcious Summer Blog Take Over

Sådan bruger du Georg Jensen Damask udendørs
Artikel
Sådan bruger du Georg Jensen Damask udendørs
Beskrivelse
Indrømmet. Når man bliver en del af Damask-familien, øges mængden af tekstiler derhjemme betragteligt, og vi har nok lidt flere duge og sæt af sengetø
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply