Opbevaring (Storage)

If You Got It Flaunt It!

Det må være kønsbestemt at vi kvinder elsker sko, mænd kan selvfølgelig også godt lide sko, men vi ELSKER dem!
Jeg har en del sko, min kæreste vil mene jeg har voldsomt mange, men det synes jeg nu ikke!

Mit skosamling kan deles op i tre grupper. Den ene gruppe er mine yndlingssko, de er klassiske eller passer ind i moden lige nu. Det er sko jeg kan gå med hver dag, sneakers, alm. sko, støvler og stiletter.
Den anden gruppe sko er de fine stiletter som passer til festlige anledninger, og som pifter et hvert sæt op, det er de sko man glæder sig til at skulle have på og som man kan danse i hele natten.
Den tredje gruppe, det er de sko som står bagerst i skabet. Det er de der sko, man bare måtte eje, Kærlighed-ved-første-blik skoene. Man ved det allerede inderst inde når man køber dem, men man kan ikke stå for dem. De klemmer lidt og burde være et halvt nr. større eller også er de lidt for høje. Her er tale om sko man elsker bare at have, og kigge på og som man naivt håber, at man kommer til at bruge en dag. (men det gør man ikke, og man vidste det inderst inde da man købte dem). Jeg tør godt skrive det her helt ærligt, fordi jeg VED, at jeg ikke er alene om præcis dette scenarie♥

Jeg har lovet en Facebook fan at skrive og komme med idéer til´, hvordan man kan opbevare sine sko. Her tænker jeg ikke på ’gem-dem-af-vejen-opbevaring’, men løsninger til, hvordan man kan opbevare sine sko, så de kan stå fremme og være en del af indretningen. Personligt ville det lette på samvittigheden, hvis skoene fra tredje gruppe kunne tjene et formål, for når nu de aldrig kommer til at pynte på min fod, kan de jo pynte i hjemmet.

Så efter devisen: “If you got it flaunt it!” kommer her nogle bud på hvordan

If You Got It Flaunt It!

Enkelt og smukt! Det gamle vitrineskab til opbevaring af alle de fine sko. Jeg ville nok ikke jeg kunne dy mig for at tapetsere eller male det indenvendig i et feminint farvetema.

If You Got It Flaunt It!

Billedet her og billedet nedenunder er egentlig samme løsning, men udtrykket er meget forskelligt pga. farvevalget. Det er stuklister som er monteret på væggen. Meget elegant og bliver man træt af at have sine sko stående, kan man jo benytte listerne til at stille skifterammer på. Man kan købe stuklister i de fleste byggemarkeder. Den øverst har fået en gang hidsig maling, som giver et rigtig fedt udtryk.

If You Got It Flaunt It!

 

If You Got It Flaunt It!

Her er det en hvidmalet stige i træ, som bliver brugt til at udstille og opbevare stiletterne. Cool idé og visuelt ser det ret lækkert ud.

If You Got It Flaunt It!

Den her løsning er ret genial og designerlækker. Droog Straps hedder produktet. Stropperne er lavet af gummi og sælges enkelthvis til 149 kr. Droog straps monteres enkelt med et par skruer, og kan bruges til opbevaring af alt fra dagens avis, magasiner, ungernes bamser, håndklæder og selvfølgelig SKO♥. Stropperne kan købes hos Designdelicatessen.

If You Got It Flaunt It!If You Got It Flaunt It!

Til sidst vil jeg slå et slag for IKEA’s LACK hylder. Jeg har nævnt denne løsning før, men den er så fin, at jeg gør det igen. IKEA’s LACK hylder er billige og flotte fordi de svæver og er tykke. Det venstre billede er en reol, her kan der stå et par sko på hver hylde. Den grønne hylde fås også i hvid og den er smal med plads til et par sko. Hylden kan også fås i en længere variation, som er rigtig flot og anvendelig til formålet, jeg mener den er 100-150 cm. Som hylderne er præsenteret her, er de virklig kedelige, men hvis du tapetsere dem med vintage eller liberty tapet, så bliver resultatet simpelthen så flot, og meget feminit. Man bør afslutte med lak for at opnå en slidstærk overflade.

If You Got It Flaunt It!
Artikel
If You Got It Flaunt It!
Beskrivelse
Det må være kønsbestemt at vi kvinder elsker sko, mænd kan selvfølgelig også godt lide sko, men vi ELSKER dem! Jeg har en del sko, min
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply