INTERIØR Produkt og design (Interior design)

Weekend ønsker

I øjeblikket har jeg lyst til at rykke rundt, smide ud, købe nyt og ja, lave helt om. Det er typisk, at så snart foråret kommer snigende så kommer lysten til forandring med som trofast følgesvend.

Lige nu ønsker jeg mig

Weekend ønsker

 

1. Jeg er head over heels in love med Vee Speers, kunstneren bag dette smukke værk. Billedet har ingen titel, men er en del af en serie, som hedder The Birthday Party. Se mere hos Fotografiska.eu – 2. Flotte vaser fra House Doctor i rå cement og med malet bund  – Sengetøj fra det hollandske mærke SNURK. Sengetøjet har strik print og neon detaljer og det gør det for mig, jeg er vild med det!. – 4. Et af mine største ønsker er en pejs eller. Pt vil det være en ret stor udgift hvis jeg skal have pejs, ikke nok med installering og indkøb af pejs, tjahh så mangler jeg også en skorsten. Pejsen her er en biopejs, og den er fra firmaet Vauni. Denne model er væghængt og hedder Cupola. Den fås også i sort. Alle kan have pejsen hængende og den afgiver faktisk forbløffende god varme –  5. Jeg har længe været på udkig efter et nyt sofabord. Det er ikke fordi der mangler udbud af sofaborde i DK, tværtimod der findes så mange fede, at jeg ikke har kunne beslutte mig. Jeg er dog faldet for Via CPH sofabord. Et bord som man er meddesigner på. Der findes forskellig størrelser, former, farver og materialer og du vælger selv kombinationen. Læs mere hos Boshop.dk – 6. Jeg mangler en læselampe til krogen i stuen. House Doctor lampen her er perfekt. Den imødekommer moden lige nu med den smukke kobberfarvede inderside og så er dens form smuk og grafisk. Set hos Cool Nordic – Smukt omslag i læder fra LindDNA. Dette er til en iPAD mini, men de fås også til alm. iPad. Du finder den i mange flotte farver og skindtyper. Kvaliteteten er lækker og indvendig er den foret med en lækker uld.

Spring has arrived and so has the need for change. I want to redecorate, buy new things and throw old things out. This is what i wish for my home right now.

Weekend ønsker
Artikel
Weekend ønsker
Beskrivelse
I øjeblikket har jeg lyst til at rykke rundt, smide ud, købe nyt og ja, lave helt om. Det er typisk, at så snart foråret kommer snigende så
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    LIND DNA nyt dansk design brand - Boligcious
    marts 19, 2013 at 19:55

    […] “Vi ønsker at udfordre fremtiden ved at designe produkter af optimerede bæredygtige materialer. Ved at indfange naturens former i designs med funktionalitet, skaber vi fremtidens livsstilsprodukter.“ Jeg faldt pladask for de smukke ipad sleeves, det var det første produkt jeg så og jeg har ønsket mig et omslag til min Ipad lige siden. Kan I huske det var på min ønskeseddel? se her. […]

Leave a Reply