INTERIØR

LIND DNA nyt dansk design brand

LIND DNA er en forholdsvis ny dansk design virksomhed. Firmaet kom til i 2012 og siden er det bare gået stærkt. LIND DNA er en familievirksomhed, hvor Preben Lind, hans datter Bine Malund Lind og Bines fætter Nicolaj Lind tilsammen danner LIND DNA.

Visionen er tydelig:“Vi ønsker at udfordre fremtiden ved at designe produkter af optimerede bæredygtige materialer. Ved at indfange naturens former i designs med funktionalitet, skaber vi fremtidens livsstilsprodukter.

LIND DNA nyt dansk design brand

Jeg faldt pladask for de smukke ipad sleeves, det var det første produkt jeg så, og jeg har ønsket mig et omslag til min Ipad lige siden. Kan I huske det var på min ønskeseddel? se her.

LIND DNA – mere end blot smukke tasker
Der bliver designet andet end de lækre tasker og sleeves til ipads og laptops. LIND DNA designer også møbler og interiør som bakker, musemåtter, skrivebordsunderlag, dækservietter, fede dekorative bordskånere….. ALT sammen i det lækreste læder og i nytænkende former.

Designstole både i almindelig højde og som høj stol i smukt formstøbt træ beklædt med læder. Et meget moderne, stringent design. Borde med læder overflader og sågar de VILDESTE gulve i LÆDER, som er så flotte og lækre at gå på. Se gulvene på www.linddna.com

LIND DNA nyt dansk design brand

 

Læder måtter til gulv og skrivebord, underlag m.m. kan alle fås i forskellige læderfarver og med forskellig struktur, og det er egentlig ret cool, jeg synes nemlig, at det er et temperaments spørgsmål, hvor lidt eller meget struktur man bryder sig om.

Rive eller RAW som den klades, er en stumtjener som kom lidt tilfældigt til verden. Stumtjeneren/stativet blev egentlig designet til en messe, da Bine og Nicolaj manglede et sted at hænge alle laptop taskerne. De desginede RAW som SKAL ses live, fordi der på den ene model er nogle super fede læder detaljer. De blev så glade for RAW og det gjorde deres kunder også, så den er nu sat i produktion og kan købes hos LIND DNA.

 

LIND DNA nyt dansk design brand

Det er forbløffende stort sortiment som LIND DNA har fået skabt på kort tid. Dette er blot et lille udvalg af de mange eksklusive produkter. Jeg vil anbefale dig at kigge forbi LINDDNA.dk, her kan du se det store sortiment og du kan også købe direkte fra sitet. Hele deres MAT serie skal du tjekke ud, for her er både måtter til gulvet under skrivebordet, bordskånere som kan sættes sammen i skulpturelle former og meget mere. God fornøjelse.

 

http://www.linddna.com/

LIND DNA nyt dansk design brand
Artikel
LIND DNA nyt dansk design brand
Beskrivelse
LIND DNA er en forholdsvis ny dansk design virksomhed. Firmaet kom til i 2012 og siden er det bare gået stærkt. LIND DNA er en familievirksomhed, hvor Preben
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply