BØGER INTERIØR

Bedste og smukkeste magasiner lige nu!

Er du ligesom jeg stor fan af smukke magasiner og tablebooks? – De sidste par år, er der kommet en helt ny type magasiner på markedet. Man kan måske kalde dem Table-Magasiner… nej det lyder altså for tamt – Det er ikke rigtig magasiner og heller ikke rigtig tablebooks, de er en kategori helt for sig selv og ligger som stærke individer i spændet mellem at være en smuk bog og et spændende magasin. Bedste og smukkeste magasiner lige nu!

Disse magasiner handler om livstil, design, kultur og fællesskab… altså life in general. Fælles for dem er, at der er kælet for alle detaljer i layout og indhold. Du får de lange spændende historier som kun en bog kan give, og en masse smukke og interessante billeder -også nogle gange grimme, men grimme på den der fede og interessante måde.
De mennesker, som sidder bag magasinerne er utrolig kreative og skaber nogle billedserier som jeg kan falde helt i svime over…. det er KUNST, -det er det altså virkelig!


NEW MAGS


Det kan godt være svært at finde ud af, hvor bred denne tendens er og hvilke disse type magasiner der findes derude. Hvilke er de fede og hvilke bør man investere i.
Hvis du gerne vil holde dig opdateret på de her nye magasiner og gerne vil være firstmover så snart der kommer nye, så skal du tjekke det helt nye site NEW MAGS – New Mags er en slags online blad-kisok – Bag står Jesper og Per – To fyre med stærke rødder i designbranchen. De ved om nogen, hvad der rør sig og de følger skarpt med i alt, hvad der sker i denne nye magasinkategori. Bedste og smukkeste magasiner lige nu!
Det er hos New Mags du skal holde dig opdateret – og det er da ret fedt at du nu kun behøver at følge med et sted. Det er også hos New Mags du kan købe magasinerne.

Jesper og Per oplever en kæmpe interesse for print i denne kaliber og de er allerede ved at udvide “kiosken” – inden længe kan du også finde et ret så lækkert udvalg af de flotteste tablebooks – der ligger allerede et par stykker derinde. Desuden kan du også finde Cereal’s populære cityguides, som jeg har skrevet om før og Kinfolks tablebooks!

Prisen ligger på ca. 165 kr. for magasinerene – Jeg ved godt, at det virker som mange penge for et magasin, men lov mig, at du ikke blot betragter dem som magasiner – de er så meget mere! Magasinerne mister ikke nyhedinteresse, fordi inholdet ikke er baseret på nyheder, de er fuld af de gode historier – de er baseret på livet og hvorpå det leves, og ja det forandrer sig jo ikke fra måned til måned – Og så er billederne kunstneriske og betagende, dem bliver man aldrig træt af. Alt dette gør magasinerenes levetid meget lang. Man ser tydeligt den mængde arbejde, der ligger i dem og papirkvaliteten er fabelagtig.

Stay Tuned på New-mags.com – det har jeg i hvert fald tænkt mig at gøre. Bedste og smukkeste magasiner lige nu!Bedste og smukkeste magasiner lige nu! Bedste og smukkeste magasiner lige nu! Bedste og smukkeste magasiner lige nu! Bedste og smukkeste magasiner lige nu! Bedste og smukkeste magasiner lige nu! Bedste og smukkeste magasiner lige nu! Bedste og smukkeste magasiner lige nu! Bedste og smukkeste magasiner lige nu! Bedste og smukkeste magasiner lige nu! Bedste og smukkeste magasiner lige nu!

Bedste og smukkeste magasiner lige nu!
Artikel
Bedste og smukkeste magasiner lige nu!
Beskrivelse
Er du ligesom jeg stor fan af smukke magasiner og tablebooks? - De sidste par år, er der kommet en helt ny type magasiner på markedet. Man kan måske kalde
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply