INTERIØR

Oktober Cravings…

Moodboard med lækkert interiør til efterårets bolig

Oktober Cravings

Mens jeg stadig spejder og spejder efter en lejlighed i København er drømmene i gang – og nej jeg skal ikke ud og købe nyt, nyt, nyt… men man må vel have lov at drømme og måske gøre et par nye køb til de nye rammer.

Oktober måned er en måned hvor haven bliver brugt en del mindre, hvorimod rummene indendøre liver op igen og indtages med masser af hygge, levende lys og ild i pejsen. På moodboardet har jeg samlet de ting jeg ønsker mig lige nu.

–––

Kyoto Long, et smukt todelt sæt fra Aiay  – Jeg forestiller mig, at det er som at have et blødt joggingsæt på.

Louise Roes krystal-serie har netop fået nye familiemedlemmer, og jeg samler, så de her nye cocktailglas må gerne komme hjem til mig.

En buket smukke blomster på dørtrinet en gang om ugen, JA TAK! Jeg ønsker mig sådan et blomster-abonnement fra Bloomon

Jeg har først lige opdaget Atelier Aarhus og jeg er vild med minimalismen i den smukke kalender. Selvom jeg fører digital kalender, så skal den her altså alligvel have en plads på mit skrivebord, om ikke andet så blot som en lille dagbog

Skulptur af Kristina Dam, en trappe i beton! Den er rå og smuk og jeg elsker Kristinas skupturelle design. Dette er blot et ud af mange ønsker fra hendes hånd

Fotokunst af RK Design hos Theposterclub.com. Så fin og rå en skrøbelighed.

Den smukkeste bænk jeg længe har set kommer fra AYTM, og jeg kan slet ikke komme mig over, hvor fin den er.

‘Taccia’ lampen fra Flos… jamen altså den har jo stået på min øsnkeseddel i årevis. Jeg må snart købe den, det kan ikke være en dårlig investering efter at have været “on the top of my mind” i så mange år! Taccia er fra Flos

Sidst men ikke mindst så er jeg betaget af den smukke taburet ‘VENT’ fra Skagerak. Taburettens sæde er håndlavet af Blindes Arbejde.

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply