INTERIØR RUM OG INDRETNING

Advents Give Away

ADVENTSKALENDER

2020

 

I dag er det første advent og det skal fejres – Jeg har naturligvis købt adventsgaver til mine børn, jeg har lavet adventskranse… ja i flertal fordi jeg har så mange velegnede stager til formålet 😉 og så skal vi da have æbleskiver og julehygge. Jeg vil også gerne julehygge om jer og derfor vil jeg hver søndag i advent ræse om jer med adventsgaver. 

  1. søndag i advent byder på en smuk plaid fra Silkeborg Uldspinderi designet af de to talentfulde kvinder fra Stilleben. Plaiden hedder “Sweater Collection” og hvis du bliver den heldige vinder må du vælge mellem de 4 farver. Derudover må du også vælge en plaid til en god veninde, ven, kollega, familiemedlem eller nabo 🙂 

 

Sådan deltager du

Min Adventskalender foregår på min Instagramprofil, så du skal smutte forbi profilen HER og kommentere på på billedet herunder – Nævn den ven du ønsker at dele din præmie med ved at tagge dem i kommentarfeltet, er vedkommende ikke på Instagram skriver du bare deres fornavn. 

 

Herunder kan du se hvilke farver du kan vælge mellem 

 

HELD OG LYKKE OG

RIGTIG GLÆDELIG ADVENT

<3

 

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply