Opbevaring (Storage) Produkt og design (Interior design)

5 must haves fra Moods.dk

Jeg har været på web shopping hos altid inspirerende Moods.dk. Jeg har “shoppet” 5 lækkerier til jer. I dette indlæg finder i lidt til børneværelset, lidt til køkkenhylderne, lidt til magasinerne og lidt top tjekket opbevaring. Klar – parat – SHOP!

5 must haves fra Moods.dk5 must haves fra Moods.dk

 

 

 

 

Metal opbevarings dåser/æsker produceret af den franske producent Virojanglor. Dåserne er godkendt til at opbevare mad i, men den kan jo bruges til meget andet. Personligt synes jeg at et par stykker af disse dåser/æsker ville se cool ud på køkkenhylden, og jeg er vild med at den illustrere en række bøger. Metaldåserne kan købes i tre størrelser og prisen starter ved 129 kr.

5 must haves fra Moods.dk

Enkel og cool magasinholder. Hæng den på badeværelset, i køkkenet til kogebøger, børneværelset, brug den til udgående post i entréen, på kontoret osv. Hæng flere af dem sammen på række eller i en firkant. Den fås i flere farver. Kr. 210,00

5 must haves fra Moods.dk

Lækker opbevaring af te, kaffe og sukker. En 3-i-1 dåse i metal. Den øverste dåse har låg, og de to nederste lukkes når de stables. Elegant og stilrent design. Pris 169 kr.

5 must haves fra Moods.dk

Masking tape også kalde Washi tape som kan bruges til alle bulige dekorationsformål. Washi tape er et japansk fænomen som er blevet meget populært i Europa. Brug tapen til alt fra gaveindpakning, collager, ophængning at plakater, opslagstavle, man kan lave mønster på væggen med den…. kun fantasien sætter grænser. Æsken indeholder 20 ruller tape i en lækker farveskala. Pris 225 kr.

5 must haves fra Moods.dk

Happy lights lyskæde er en farverig og skøn lyskæde som fås i to længder. Man kan også få den i andre farvevariationer. Fantastisk på børneværelset. pris: 250 kr.

English:
I’ve been web-shopping at the always inspiring Moods.dk. I have “shoppet” 5 goodies to you. In this post you get a little something for the children’s room, something for the kitchen shelves, something to store your magszines in and some nice boxes. Ready – Set – SHOP

 

5 must haves fra Moods.dk
Artikel
5 must haves fra Moods.dk
Beskrivelse
Jeg har været på web shopping hos altid inspirerende Moods.dk. Jeg har "shoppet" 5 lækkerier til jer. I dette indlæg finder i lidt til børnevæ
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply