VÆRD AT BESØGE

24 timer i Århus med logi hos Scandic – #1

Indlægget er sponsoreret af Scandic, ord og holdninger er mine egne 

I fredags tog min kæreste og jeg til Århus. Vi havde i alt 24 timer i den skønne by, som jeg ikke har været i siden jeg var 6 år. Selvfølgelig skulle vi afprøve Scandic’s sprit nye designer hotel, vi skulle shoppe i de fede interiør butikker, mødes med vores dejlige venner, spise på en lækker restaurant, besøge Aros… ja listen var lang. Vi nåede det meste på vores liste og vi havde en forrygende tur. Hermed får du en anmeldelse og en varm anbefaling af Århus og Scandic Hotel.

24 timer i Århus med logi hos Scandic - #1

Scandic Hotel
Kl. 14.00 trådte vi ind i lobbyen på Scandic hotel i Århus. En virkelig lækker oplevelse. Hotellet er helt nyt, det ligger placeret midt i byen og alligevel fyldes man med ro, i det øjeblik man træder ind. Det føltes faktisk lidt som et vacum, på den gode måde. Dæmpet belysning, masser af designer lounge møbler og farverige puder. Design brandet HAY, har sat et stort smukt fingeraftryk på hotellet. Altsammen holdt i en lækker farveskala, som ikke bare indbyder til at tage plads, men til at læne sig tilbage og hænge ud. Lobbyen rummer både reception, bar, lounge/venteområde og to restauraner som er niveauopdelt.

Bar og loungeområde ligger i forlængelse med hinanden kun adskilt af et sort gennemsigtigt gulv-til-loft gardin, hvilket giver den helt rigtige cosy stemning. Selve barområdet er hyggeligt og holdt i mørke farver, som bidrager med en intim atmosfære. Runde sorte borde omkranset af fede lænestole, som indbyder til at man sætter sig og napper en Cocktail, og det gjorde vi da! (-og den var bare lækker…. en god start på weekenden)

Fra lobbyen er der adgang til hotellets restaurant, der var virkelig flot indrettet. Smukke skulpturelle designer stole, bænke, fede lamper og igen, en hyggelig og intim stemning. Intim stemning er i det hel taget et de kodeord jeg vil knytte til Scandic Hotel Århus City. Hotellet oser af sexy-ness på den elegante måde, jeg var meget positiv.

Den lækre stemning fra lobbyen forsætter i indretningen af værelserne. Tunge mørke velour gardiner, grå toner, designer lamper , borde og Muuto’s Dot knager som toping… yummy yummi. Det hele spiller og stemning, farver og møbelvalg går op i en højere enhed.

 

24 timer i Århus med logi hos Scandic - #1

Århus

Man hører altid at Århus minder om København, og der er da også noget om snakken, men det er nu ikke så meget byen, det er mere konceptbutikkerne der skaber den sammenligning. Jeg synes Århus er hel sin egen. En meget charmerene by med masser af bredde. Jeg elsker åen der løber igennem og skaber et ekstra niveau i hovedgaden. Det er ret fantastisk at stå oppe og kigge ned på alle de stemningsfulde caféer, og al den liv der summer allerede denne tidlige fredag eftermiddag.

Århus byder jo på masser af fede butikker, så jeg bad jer om hjælp på Facebook, om hvad jeg skulle opleve. Der kom så mange bud og jeg fulgte dem og I skal have mange tak for hjælpen.

Følg med i morgen – her fortæller jeg om mine favorit butikker, mit besøg på AROS (den største kunstoplevelse for mit vedkommende i år), samt anmeldelse af en helt fantastisk restaurant- kan du gætte hvilken en?

English: 
I have visited Aarhus, one of Denmarks big cities. Århus is rich when it comes to shopping, culture, design and history.
I haven’t been to Aarhus before, so for 24 hours I was a tourist in this charming and beautiful city.
I stayed at the Scandic Hotel a brand new designer hotel. Cosy and fabolous decorated with lots of Danish design.
On the ground floor, a large lobby which is divided into cosy/cool oases and lounge areas. Here you want to stay and hang out. The hotel bar is welcoming and the atmosphare is relaxing, cool and intimate. Uhhh, and they make delicious cocktails.
The sleek lounge atmosphere continues in the decor of the rooms. The rooms are cozy and stylish with strong design and beautiful heavy velvet curtains.
J lived well, I ate well, I slept well and I wanted to stay a little longer! 
Tomorrow you can read more about my trip, cool stores, good restaurants and the Museum Aros!
24 timer i Århus med logi hos Scandic – #1
Artikel
24 timer i Århus med logi hos Scandic – #1
Beskrivelse
Indlægget er sponsoreret af Scandic, ord og holdninger er mine egne  I fredags tog min kæreste og jeg til Århus. Vi havde i alt 24 timer i den
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Nanna
  november 22, 2012 at 14:16

  Århus er så skøn 🙂

 • Reply
  Berit C.
  november 22, 2012 at 18:14

  Jeg elsker også Aarhus: Kan dog ikke se ligheden med Kbh., ja det skulle da være butikkerne, som jo også her består af en del Bestseller og IC Companys (og så ikke helt så mange Designer-butikker…) Men jeg synes nu også byen er sin egen, og der er lidt mere “alle-kender-alle”-mentalitet over byen. Ja, verdens mindste storby er vidst ret passende 🙂 Mener dog klart at byen mangler en hel del (selvom jeg elsker at bo her).

 • Reply
  Sara Pernille
  november 23, 2012 at 01:55

  Elsker Århus ! Boede også på Scandic sidst jeg var der med kæresten – forstår helt sikkert din forklaring som vacum 🙂

  Vi var til koncert ved Musik Huset på amfie scenen – så lækkert i sommers.

  Blev igen forelsket i byen, åen, butikkerne, restauranter, travbanen og Mejlgade især!

  Glæder mig til at hører mere om hvad I har oplevet 🙂

  • Reply
   Malene Møller Hansen/ Indretningsdesigner
   november 23, 2012 at 10:03

   Hej Sara Pernille
   Det er en SKØN by og jeg er så ærgerlig over at jeg kun var 24 timer i byen. Der var mange ting jeg gerne ville have oplevet. Jeg må tilbage snarest:-)

   Kh. Malene

 • Reply
  Heidi Hallingstad Cousin
  november 23, 2012 at 09:48

  Jepp – hurra for Århus 😉 Skøn beskrivelse og fine billeder, Malene!

  • Reply
   Malene Møller Hansen/ Indretningsdesigner
   november 23, 2012 at 10:02

   Tak Heidi… det var en skøn tur. Eneste minus, 24 timer er slet ikke nok. Jeg ville så gerne have været i den gamle by og forbi Kähler. Jeg ville egentlig også gerne have haft min datter med, hun ville have elsket det, særligt Boy på AROS.
   Kæmpe oplevelse:-)

 • Reply
  24 timer i Århus med logi hos Scandic – #2 |
  november 23, 2012 at 14:58

  […] I sidste weekend besøgte jeg Århus. Jeg boede på det lækre nye Designer hotel Scandic og jeg havde lige præcis 24 timer i den charmerende by. Hvis du vil læse om hotellet og min opfattelse af Århus by generelt, så kan du læse 1 del om mine oplevelser her: “24 timer i Århus med logi hos Scandic #1″ […]

 • Reply
  hotel aarhus
  august 25, 2014 at 07:13

  Synes du har nydt din tur meget. Jeg havde også besøgt Århus par måneder siden & virkelig det er en god by at besøge. Der jeg ophold i Helnan hotel, de tilbyder mig fremragende indkvartering, vil jeg gerne anbefale andre også at tjekke Helnan Hotel i Århus.

  • Reply
   Malene Marie Møller
   august 25, 2014 at 23:18

   Det må vi prøve næste gang vi skal til Århus:-) Tak for anbefaling.

Leave a Reply