INTERIØR

Libratone Fairytale Edition – Eventyrlig lyd i eventyrlig Indpakning

Jeg elsker Stinestregen, og smutter tit forbi for at få et grin eller mærke genkendelsens glæde i hverdagens kiksere, smuttere, men også glæder  – det er dejligt at vide, at man ikke er alene, når det hele bare stinker eller modsat.

Stine Spedsbjerg er en prisvindende dansk tegner, som med bloggen Stinestregen dagligt med sig selv som hovedperson, ærligt og på humoristiske vis, illustrerer dagligdagens oplevelser og udfordringer i en lille tegneserie. Hvis du ikke kender bloggen, så skal du kigge forbi, det er sjovt og hudløst.

Jeg følger også Stine på Instagram, og her blev jeg første gang klar over, at hun havde gang i noget…. og så begyndte jeg at snage, for hvad havde Stine gang i? Hun broderede?…. og det så ret så fint ud!Libratone Fairytale Edition - Eventyrlig lyd i eventyrlig Indpakning

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I samarbejde med LIBRATONE  har Stine tegnet og broderet en limited edition af Libratone Zipp højtalere. Inspireret af H.C. Andersens Tommelise har stine skabt de fineste højtaler (-en sætning jeg aldrig troede jeg skulle skrive, så vi tager den lige igen:”de fineste højtalere”!!!)….-behøver jeg at skrive, at jeg er helt vild med dem?

 Libratone Fairytale Edition, The making of from Libratone on Vimeo.

Er den ikke fin?

Støt et godt formål – Støt UNICEF

Hele formålet med Libratone Fairytale Edition er at rejse penge til UNICEF.

“Fairytale Edition” vil være tilgængelig i begrænset antal for kunder i Europa fra begyndelsen af juni og flere af højttalerne vil også blive auktioneret på eBay, hvor overskuddet går til børnehjælpsorganisationen UNICEF.

Læs alt om hvordan du får fat i Fairytale Edition her: http://www.libratone.com/play/fairytale-edition/

 

Psssst….. du kan også satse og vinde en?

Så vidt jeg kan regne ud, er der kun 30 stk…. gisp! -man skal være hurtig! Heldigvis har jeg et link, som giver dig mulighed for at vinde en: http://www.libratone.com/milano/index.html

Jeg satser på at vinde, men ønsker alle mine læsere held & lykke:-)

 

Libratone Fairytale Edition – Eventyrlig lyd i eventyrlig Indpakning
Artikel
Libratone Fairytale Edition – Eventyrlig lyd i eventyrlig Indpakning
Beskrivelse
Jeg elsker Stinestregen, og smutter tit forbi for at få et grin eller mærke genkendelsens glæde i hverdagens kiksere, smuttere, men også glæder  - det er dejligt at
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Helle Rick
  maj 25, 2013 at 12:50

  Wou, de er godt nok flotte og hvilken genial idé.
  Jeg satser også på at vinde 🙂

 • Reply
  Louise Pedersen
  maj 27, 2013 at 09:12

  De er så super fine de højtalere! Super flot arbejde af den søde Stine.

Leave a Reply