DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Superheroes on Print!

Jeg har lavet et ret cool indlæg (synes jeg selv) til online magasinet Blogmag.dk/HE. Det er altid en fornøjelse at lave indlæg, som henvender sig til fyrene, og i dag har jeg fundet et stort udvalg fede plakater, af det jeg vil kalde Superheroes. De er ikke udelukkende maskuline, der er en hel del af dem, som jeg godt kunne finde på at hænge op hos mig.

Her kommer et lille sneakpeak – se alle plakaterne og få link til forhandler på: BLOGMAG/HE

Superheroes on Print!

I have written a pretty fine post for the Danish online magazine Blogmag.dk. Blogmag is divided into a woman version “SHE” and a men’s version “HE”. The post is written for the HE version and is called “Superheroes on print”.

I’ve found a lot of cool posters of superheroes. Above you can see a small selection, but I would encourage you to stop by and see them all, here you will also find link if there is a poster you have to have!

See the post here: BLOGMAG/HE

Superheroes on Print!
Artikel
Superheroes on Print!
Beskrivelse
Jeg har lavet et ret cool indlæg (synes jeg selv) til online magasinet Blogmag.dk/HE. Det er altid en fornøjelse at lave indlæg, som henvender sig
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Kamille Parsgaard
  august 22, 2013 at 14:38

  Ej hold da op hvor er de fede!!!

  • Reply
   Malene Marie Møller
   august 22, 2013 at 19:36

   Hvor er jeg glad for at du kan lide dem:-)

Leave a Reply