VÆRD AT BESØGE

ANMELDELSE: Höst en fryd for gane, øje og sjæl

Sidste uge spiste jeg middag på Höst, og det var en af de der sanseoplevelser, der hænger ved længe. Höst er en del af Cofocco kæden startet af Torben Klitbo i 2000.

For mig er stemning, omgivelser og indretning altafgørende for min smagsoplevelse. Sådan tror jeg vi er mange der har det, men det er måske de færreste, der tænker over det. Jeg er qua mit job som stylist og designentusiast meget opmærksom på disse parametre, hver gang jeg besøger en butik, et hotel eller en restaurant. Min uddannelse som designteknolog med speciale i oplevelsesdesign, har lært mig at have alle sanser med i alt hvad jeg oplever.

Alle mine sanser blev perfekt stimuleret på Höst. Stemningen var smuk og rolig, omgivelserne ufattelig smukke og rustikke, maden var nordisk, spændende og anderledes – anderledes på den gode måde.

Höst er skabt i et samarbejde mellem MENU og Coffoco. Indretningen er perfekt udført af Norm Architects. Her er mulighed for at spise en intim middag med en ven ved små borde i orangeri-agtige omgivelser eller  ved store langborde hvis i bliver mange. Muligheden for private dining forekommer også i den smukt indrettede kælder med rustikke vægge og møbler og lækker stemning.

Her får du et par billeder jeg tog den aften, efterfulgt finder du menuen af de 6 retter jeg med stor nydelse indtog…..

ANMELDELSE: Höst en fryd for gane, øje og sjæl ANMELDELSE: Höst en fryd for gane, øje og sjæl ANMELDELSE: Höst en fryd for gane, øje og sjæl ANMELDELSE: Höst en fryd for gane, øje og sjæl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Måske har du ikke spist på Höst endnu fordi du tænker, at så smuk en restaurant sikkert er dyr? – lad mig lige slå den tanke ud af hovedet på dig med det samme! Jeg valgte en menu, som bød på 3 retter og 2 mellemretter – pris 299 kr. – 299 kr. en pris de fleste kan overkomme, og det kan dårlig retfærdiggøres over for den oplevelse man tager med hjem.

Min varmeste anbefaling fra mig til dig: Book det bord, du vil ikke fortryde det!

BTW: Min absolut favorit var den fjerde ret (en mellemret) – ymerfromage lavet med moscovadosukker ovenpå en solbærpuré, toppet med frysetørret solbærspulver – Wow den var FANTASTISK!

Boligcious gik IKKE sulten hjem efter dette smukke måltid, som bestod af:

1 ret: 

Små rimmede kammuslinger, gede frisk-ost med råmarineret agurk. I skålen er der vandbakkelser bagt med vesterhavsost og med mayo, sennepscitron og hakket skinke, toppet med tørret purløgspulver

 2 ret:

42 graders kulmule,  med sagogryn, rå glaskål, citron verbana og salatcreme på muslingefond
 

3 ret:

kalvetartar på lårtunge rørt med mayonnaise, serveret med stenbidderogn og jomfruhummermayo 

4 ret:

Nakke af frilandsgris med gule ærter, hvide asparges, broccoli, ærteskud, rygeost og skummet sauce på dark lager med brunet smør

 5 ret:

Luftig ymerfromage lavet med moscovadosukker ovenpå en solbærpuré, toppet med frysetørret solbærspulver 

6. ret:

Rabarberis med koldskål, vanilie, grun farin og en porsesnapskage

ANMELDELSE: Höst en fryd for gane, øje og sjæl

FAVORIT!

ANMELDELSE: Höst en fryd for gane, øje og sjæl ANMELDELSE: Höst en fryd for gane, øje og sjæl ANMELDELSE: Höst en fryd for gane, øje og sjæl ANMELDELSE: Höst en fryd for gane, øje og sjæl

– Tak for mad!

ANMELDELSE: Höst en fryd for gane, øje og sjæl
Artikel
ANMELDELSE: Höst en fryd for gane, øje og sjæl
Beskrivelse
Sidste uge spiste jeg middag på Höst, og det var en af de der sanseoplevelser, der hænger ved længe. Höst er en del af Cofocco kæ
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Nanna Fakkemohs
  maj 2, 2014 at 18:56

  Ej jeg har også kun hørt godt om det. Men inde på deres hjemmeside står der da kun, at man kan få 3 retter for 299? Mellemretterne står der ikke?

  • Reply
   Malene Marie Møller
   maj 14, 2014 at 12:26

   Bestil menuen derinde. Den menu de kører med pt serveres der 3 mellemretter:-)

 • Reply
  Nanna Fakkemohs
  maj 2, 2014 at 19:00

  Ej det ser lækkert ud! Men på deres hjemmeside står der kun 3 retter for 299? Og ikke mellemretterne. Ved du noget om det?

  • Reply
   Malene Marie Møller
   maj 14, 2014 at 12:25

   Man får 6 retter, og selv om det ikke står anført, så vidt jeg ved.:-)

   Det er fantastisk:-)

 • Reply
  Charlotte
  maj 5, 2014 at 19:48

  Tak for nogle super lækre billeder. Jeg er vild med lamperne på det første billede. Ved du hvor de er fra?

  • Reply
   Malene Marie Møller
   maj 14, 2014 at 12:11

   Hej Charlotte, de er altså også så flotte de lamper. Det er vintage lamper og de kan f.eks. fås her: https://360volt.com/en/lights

   Kh. Malene

 • Reply
  Mads
  april 4, 2015 at 08:20

  Hej

  Rigtig lækre billeder. Nu du vidste hvor de store lamper kunne fås kunne det være du også ved hvor man evt kunne skaffe de små fantastiske lamper de også har?

  Mvh
  Mads

Leave a Reply