Vi tester

Godmorgen, har du sovet godt? – 2. del

Godmorgen, har du sovet godt? - 2. delJeg tester hovedpuder for JYSK og for dig! Kort fortalt, har jeg modtaget 4 lækre hovedpuder fra JYSK, og dem har jeg lovet at teste. Du kan læse optakten her: ‘Godmorgen, har du sovet godt?’

Første pude er nu testet, og det er vidst godt, at jeg har afsat mere en et døgn til at teste hver pude, for de første to nætter var ikke så gode.
Jeg er typen som elsker en blød og vamset pude, som pakker sig om hovedet på mig, når jeg lægger mig. Derfor var jeg spændt på, om jeg kunne holde ud at sove med Wellpur OPTIMAL.

Godmorgen, har du sovet godt? - 2. del

Wellpur OPTIMAL er en pude med memory skum. Den et tung og virker hård og ikke særlig indbydende. Vi ved jo godt alle sammen, at fysioterapeuter anbefaler denne slags puder, fordi de former sig efter varme og tyngde, og derfor passer denne type puder individuelt for den som anvender den.  Derfor har jeg glædet mig til at teste puden.

TEST: De første to nætter vågnede jeg mange gange i løbet af natten og var ikke begejstret. De sidste to nætter har jeg dog vænnet mig til puden og har sovet udemærket. Jeg savner lidt følelsen af velbehag, når jeg lægger hovedet på puden, men jeg må indrømme, at jeg kan mærke, at den er god for min nakke.

Nu hvor jeg er hærdet, kaster jeg mig ud i den anden af denne type puder: DUNLOPILLO Serenity….

Godnat….jeg vender tilbage om 4 dage med pudenyt!

zzzzzzzzzzzzzzzz………zzzzzz….zzzzzz

Godmorgen, har du sovet godt? – 2. del
Artikel
Godmorgen, har du sovet godt? – 2. del
Beskrivelse
Jeg tester hovedpuder for JYSK og for dig! Kort fortalt, har jeg modtaget 4 lækre hovedpuder fra JYSK, og dem har jeg lovet at teste. Du kan læse
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

Leave a Reply