Min hotte date!

Indlægget er sponsoreret af Sony. Ord og oplevelse er mine egne, det er billederne også og anmeldelsen er som altid topærlig. Tak for lån og samarbejde Sony. 

Den sidste måned har jeg haft en hot date – jeg fristes til at kalde det en lille kærlighedsaffære med SRS-X88. Og hvem/hvad hvad er SRS-X88 så? Det er en ny trådløs højtaler fra Sony.

Min hotte date!

Den er lille, diskret og passer ind rigtig mange steder … og hvilken kvinde sætter ikke pris på lige præcis de tre ord, når det gælder Hi-Fi? På trods af dens lille størrelse, så kan den altså spille højt, meget højt og det er rigtig god lyd den kan kaste af sig.  SRS-X88 har et touch betjningspanel på toppen, det er så diskret, at det næsten er usynligt. Den går automatisk på standby, når den ikke er blevet brugt i ca. 15 min.

Min hotte date!

Installeringen er altid der, hvor man går lidt kold ikk? Det skal safte susme, hverken være besværligt eller drille – Og det gik faktisk let og smertefrit da jeg installerede højtaleren. Den streamer via bluetooth direkte fra din telefon, tablet eller computer – det tog mig under et minut at parre den med min telefon.  Hvis du er så heldig at have andre Sony-højtalere, så kan disse kobles sammen, så du får multirumsfunktion og kan høre musik i flere rum samtidig. Det hele styres via en SongPal-app, som kan downloades gratis.

SRS-X88 har en  S-Master HX-digitalforstærker, der giver en ren lydkvalitet og 5 højttalere (2 Magnetic Fluid), 5 forstærkere.  Den måler b35,9 x h11,1 cm. Prisen er 3600 kr. Læs mere om Sony’s nye fyr her

 

Min hotte date!

Højtaleren kan gøres mere rå og maskulin at se på ved at fjerne frontbeklædningen. Det ser da cool ud ikk?

BONUS…

Jeg har testet højtalere en del gange og, hver gang har jeg krydset fingre for, at den kunne kobles til mit TV og bliver TV’ets lydkilde. De færeste TV har rigtig god lyd, og vi har længe talt om at få købt højtalere til det, men puha det lokker ikke at have alt det ekstra udstyr stående. Derfor blev jeg for alvor tændt af min Sony-date, da han beviste, at med en lille ledning, som jeg havde liggende i min skuffe, kunne kobles til fjernsynet… Se det var top-bonus point fra mig, for nu kan jeg se film med lækker lyd, som ikke fylder alverden.

Min hotte date!


Indlægget er sponsoreret af Sony. Ord og oplevelse er mine egne, det er billederne også og anmeldelsen er som altid topærlig. Tak for lån og samarbejde Sony.

 

Min hotte date!
Artikel
Min hotte date!
Beskrivelse
Indlægget er sponsoreret af Sony. Ord og oplevelse er mine egne, det er billederne også og anmeldelsen er som altid topærlig. Tak for lån og samarbejde Sony. 
Forfatter
Boligcious

6 Comment

 1. Dejligt og lille. Jeg bo desværre med en mænd som har den mening at højtaler skal være stor for at lave ordenlig kvalitets lyd. Jeg bo samme med 2 højtaler som er næsten lige så høj som jeg er… ca. 120 cm hoj… Så indtil jeg får hjælp til at overbevise min mænd at ordenlig lyd kommer også fra sma højtaler.. Så må jeg forsatte med at drømme… Ved du om man må låne/leje højtale… til at prøve?

  • Hej Asta… åh din stakkel, kender godt den type mænd – ha ha ha :-)
   Jeg ved ikke om man kan låne den, hvor bor du henne? Måske kan du låne min inden den skal tilbage.

   Kh. Malene

 2. Det ser super flot ud! Jeg er vild med den store grønne vase, hvor er den fra?

  • Tak Helle.Vasen er fra Broste Cph. Du finder et stort udvalg af Brostes design hos Magasin.

   Glædelig jul

   Kh. Malene

   • Tusind tak for svar, det må være den grønne udgave, ikke? Kan nemlig se den også fås i blå :-)

Leave a Comment

Email (will not be published)