HJEMME HOS NOGEN (VISITING HOMES) RUM OG INDRETNING

På besøg hos Swantje, tysk blogger

Blogindlæg lavet i samarbejde med Reform

SKØNT KUNSTNERISK BOLIG

velkommen hjem hos Swantje i Tyskland

Velkommen indenfor hos Swantje, anerkendt interiør blogger, grafisk designer og illustrator. Da jeg fik tilsendt denne case vidste jeg at den var landet helt rigtigt hos mig. Jeg er vild med Swantjes skønne IG-profil: @swantjeundfrieda – vild med hendes personligt stil, og hendes hendes farver og ja i det hele taget hendes skønne univers og tilgang til indretning.


Om Swantje

Swantje er 39 år,  Art Director, grafisk designer og illustrator. Hun bor i Münster i Tyskland.

Swantje fortæller:

“Min indretningsstil er meget grafisk,  harmonisk og modig. Jeg elsker håndværk, kunsthåndværk, keramik og de farvesammensætninger vi helt bevidst har valgt til alle rum. Spisestuen er malet i en stemningsfuld grøn farve, som altid giver mig følelsen af at spise i en skov, det virker beroligende på mig. Generelt indretter jeg mig med møbler og accessories, der giver mig ro. Min dagligdag er fyldt med så meget, mit hovede er altid fyldt med kaos, at jeg stærkt har brug for rolige omgivelser hjemme.”

 

Swantje valgte danske Reform

Swantje har valgt danske Reforms fronter på sine skabe, netop for at have rolige klare linjer. Modsat hendes køkken forekommer Reforms fronter med den behagelige overflade, som en god kontrast til de åbne køkkenmoduler og åbne hylder. Hun har valgt Reforms fronter i farven ‘Champingon’ til det høje skab. Denne farve føler Swantje smelter perfekt sammen med det samlede billede. De er så glade for deres valg, at de regner med snart at udskifte køkkenet med samme fronter. Det er så pænt, hvis jeg havde muligheden ville jeg også vælge Reform til mit køkken… all over <3

Scroll igennem de næste mange billeder og nyd Swantjes personlige indretning. 

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply