Produkt og design (Interior design) Soveværelse (Bedroom) Stue (Livingroom)

Sovesofaer til voksne!

Jeg får så mange dejlig e-mails fra jer fortiden, de fleste med ønsker om en specifikt boligudfordring. En pige skrev til mig, fordi hun og hendes kæreste venter barn. De bor i en lille lejlighed på 60 kvm. De har en forholdsvis stor stue og et soveværelse. Hun og kæresten har besluttet at rykke ud af soveværelset, så baby kan få sit eget værelse. Derfor leder de nu efter en lækker sovesofa, som ikke oser af teenager. De bor meget minimalistisk med lækkert dansk design.

Jeg synes det er en rigtig god udfordring fordi der findes mange grimme sovesofaer derude. Det er lidt som om, at teenagere har fået eneret på konceptet sovesofa ikk?

Jeg tænker, at der er flere der står med denne udfordring, studiestart nærmer sig og mange studerende flytter ud lige nu.

Her kommer 7 sovesofaer, som jeg synes er stilerene og voksne, og så vil jeg lige opfordre til, at man visualisere et par lækre puder og en fed plaid i sofaerne, så skal det nok blive rigtig lækkert.

Tillykke med din kommende baby og tillykke til dig som rykker ud hjemmefra og skal starte voksenlivet♥

/Malene

Sovesofaer til voksne!

1. Lysegrå sovesofa fra Frostbolig kr. 4500,00 frostbolig.dk – 2. Scandinavia sovesofa fra Bolia ca.  10.600 kr. – 3. Nyhed fra Ikea ”Söderhamn” fås i flere farver, også i grå. Kr. 3800,00 – 4.  ”Cocoon” Ilva 1999 kr. – 5. ”Splitback” fra Ilva 5195 kr.  – 6. Plus Sovesofa priser fra 9.000 kr. moebelbasen.dk– 7. Daybed fra BoConcept  Fås i læder og stof. Ca. 7.000 kr.

Sofa bed!
I get so many sweet emails from my readers, most of them with wishes for a specific decorating challenge. A girl wrote to me because she and her boyfriend are expecting a child. They live in a small apartment of 60 sqm. They have a fairly large living room and bedroom. She and her boyfriend decided to move out of the bedroom, so the baby can have his own room. Therefore they are now looking for a nice sofa bed that dosen’t look like a typical teenager sofa. They live very minimalist with stylish Danish design.

I think it’s a great challenge, and omg there’s a lot of ugly sofa beds out there. It’s a bit like teenagers has been given exclusive rights to the concept sofa bed right?

I think that there are more people who are faced with this challenge, study approaches and many students move out right now.

Here are 7 sofa beds, which I think is stylish and very adult, and then I would urge you to visualize a nice pair of pillows and a cozy plaid for the sofa.

♥ Malene

Sovesofaer til voksne!
Artikel
Sovesofaer til voksne!
Beskrivelse
Jeg får så mange dejlig e-mails fra jer fortiden, de fleste med ønsker om en specifikt boligudfordring. En pige skrev til mig, fordi hun og hendes kæreste
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Sanne
  august 4, 2012 at 16:47

  2eren er SÅ fin – kunne jeg godt overveje, selvom man er lidt over teenagealderen 😉

 • Reply
  Pia
  august 6, 2012 at 20:37

  Det unge par kan også overveje en KK 3 fold eller KK 3 fold XL fra by KlipKlap. På den måde slår de to fluer med ét smæk, i det forældrene kan sove på KK 3 fold om natten og lege og tumle med baby på den om dagen. Til overnatning hver nat vil vi dog anbefale at lægge en topmadras øverst på madrassen.

  De kan se KK 3 fold præsenteret i Go Morgen Danmark på følgende link:
  http://go.tv2.dk/articledag/id-46842014:go-morgen-gæstesenge.html

  Vh by KlipKlap

 • Reply
  Hanne
  september 28, 2012 at 20:47

  Scandinavia fra Bolia er nedsat med 50% t.o.m. Den 30. September 2012. Vi kunne få den store chaiselonsofa for knap 9500 kr. med selvvalgt tekstil.

 • Reply
  Nanna Andersen
  april 21, 2015 at 10:51

  Hej!

  Jeg kan se, at du her har givet et bud på 7 flotte sovesofaer. Den ene er fra ikea i en turkis farve. Er det virkelig en sovesofa? Det mener jeg nemlig ikke, at det er. Hvis det er, så er det da helt sikkert den, jeg skal have.
  På forhånd tak.
  Med venlig hilsen
  Nanna

  • Reply
   Malene Marie Møller
   april 29, 2015 at 07:37

   Hej Nanna, beklager det sene svar, havde egentlig svaret dig, men oplever nu at den ikke er gået igennem.
   Jeg kan godt se, at denne sovesofa ikke længere er en del af det sortiment IKEA viser på deres hjemmeside, bliver helt i tvivl om det var en sovesofa, da det jo er noget tid siden jeg lavede indlægget, men jeg er 95% sikker på at det var det. Den må være udgået, og det er en skam for den var virkelig pæn.

   Kh. Malene

 • Reply
  sovesofa til unge | stuemobler.com
  juli 14, 2016 at 04:42

  […] Sovesofaer til voksne! – BoligciousBoligciousDet unge par kan også overveje en KK 3 fold eller KK 3 fold XL fra by KlipKlap. På den måde slår de to fluer med ét smæk, i det forældrene kan sove på KK 3 …GÅ TIL HJEMMESIDE! […]

Leave a Reply