KIDS Opbevaring (Storage) Produkt og design (Interior design)

Børneværelser du rent faktisk gider at opholde dig i

Har du ligesom jeg tilbragt et utal af timer på et hårdt gulv som stille tilskuer til din lille barns leg og fordybelse? Hvis ja, så vil du måske blive glad for dette indlæg.

Jeg er selv småbørns mor, og tilbringer ofte timer på gulvet på min søns værelse. Han elsker at være på sit værelse, og er god til at lege selv, jeg er der blot fordi, han er for lille til at være for sig selv. Vi bor i et to etagers hus, hvor værelserne er placeret på første sal, derfor er det sjældent, at jeg lige får en bog eller et blad med op. Men nu skal det være slut! -Hvis både min søn og jeg skal hygge os på hans værelse, så må jeg jo gøre det lidt behageligt for mig selv, og så vil jeg da udnytte, at jeg kan tage mig en slapper og lidt ‘mig-tid’. Her kommer lidt idéer til, hvordan du kan skabe plads til både børn og voksne i børneværelset.

Man skal sidde godt, blødt og behageligt, og det kan godt blive lidt af en udfordring, at finde et møbel som kan integreres i børneværelset.

Siddemøbler til børn og voksne:

Børneværelser du rent faktisk gider at opholde dig i

Sækkestolen her har ryglæn og så former den sig efter kroppen. Stolen fås i stor og lille model. Jeg ville forslå at vælge den store model, så den kan følge barnet op til teenageårene. De små vil elske at klatre og synke ned i stolen og du vil sidde behageligt i den. Designet er stilrent, og passer diskret i indretningen.  Stolen er funktionel fordi den er nem at slæbe ned i stuen, når der skal ses disney sjov, spilles playstation eller du kan hive den ud på terrassen på en lun sommerdag. Producenten hedder Balina, og der er mange farver af vælge mellem. Sækkestolen kan evt. købes her: Denblågiraf.dk pris kr. 1199,-

Børneværelser du rent faktisk gider at opholde dig iBørneværelser du rent faktisk gider at opholde dig iBørneværelser du rent faktisk gider at opholde dig i

En anden idé kunne være denne smarte løsning fra KLP KLAP. Det er en genial løsning, fordi den har så mange brugbare funktioner, både for børn, voksne og dine overnattene gæster. Som du kan se på billede 3, kan madrassen placeres så du får en behagelig plads i hjørnet på børneværelset. Madrassen kan også foldes ud som en kvadrat (bill. 2) eller en lang madras som ungerne kan boltre sig på. Madrassen kan også stables til et tårn, som både kan bruges i leg, men som også er smart fordi det er pladsbesparende. Designet er lækkert, lysegrå eller mørkegrå og så med en fed kontrast knap, som giver møblet lidt designer edge. Der findes flere variationer af KLIP KLAP løsninger, som du kan se på deres hjemmeside eller hos Livingshop.dk som er forhandler.

Børneværelser du rent faktisk gider at opholde dig i

ROOMMATE står bag denne skønne sækkestol i kanvasstof. Sækkestolen hedder HAPPY CAT og er blandt mine favoritter. Min søn har den, men jeg begik den fejl at købe den i lille, og det er egentlig lidt ærgerligt. Lige nu er han nemlig for lille til at forstå, at man kan side i den, og den interesserer ham ikke (han er 15 mdr.). Så et godt råd fra mig: køb den i STOR. Den er god at sidde i, god at tumle med, nem at flytte rundt og den er tilpas rå, så den kan følge med op i teenageårene.  -En god investering.

 

Børneværelser du rent faktisk gider at opholde dig i

Dette her er den ultimative ego løsning, men nøjj hvor vil du bare sidde behageligt. Du kan jo bare slæbe din yndlingslænestol ind på børneværelset, eller endnu bedre, være “tvunget” ud i at købe en ny. Hvis du ender med det sidste, så lad mig præsentere dig for denne lækre sag, LIVA fra Bolia. Jeg har tidligere vist sofaen i serien, og stolen er mindst lige så lækker. Denne stol er tilpas stilren og dæmpet i farven til at kunne gå i et børneværelse, -og så er den jo fantastik i stuen, når barnet bliver for gammel til observation. Fordelen ved at have en voksen lænestol på børneværelset er hvis du har et spædbarn og ammer om natten.Ulempen kan være at man ikke er nærværende på samme måde. Det kan godt være lidt passivt at sidde hævet højt over barnet. Jo mere du nærmer dig gulvet jo mere deltagende er du.

Opbevaring af mors magasiner og kaffe!

Nu har vi den behagelige del på plads, så lad os tage fat i det funktionelle.Et sted at placere kaffen, magasinerne og dine bøger sikkert og ude af øjesyn.

Børneværelser du rent faktisk gider at opholde dig i

Jeg er fuldstændig forelsket i disse stabelbare opbevaringskasser fra WE DO WOOD. Der er naturligvis opbevaringsrum under låget. Kasserne kan bruges som borde, så her kan du stille kaffekoppen og under låget kan du opbevare magasiner og bøger. De sælges tre ad gangen samlet og kan købes hos Room-Shop.dk.

Børneværelser du rent faktisk gider at opholde dig i
Artikel
Børneværelser du rent faktisk gider at opholde dig i
Beskrivelse
Har du ligesom jeg tilbragt et utal af timer på et hårdt gulv som stille tilskuer til din lille barns leg og fordybelse? Hvis ja, så vil du må
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  fervorfervor
  februar 6, 2012 at 09:19

  Super lækker lænestol!!

  http://fervorfervor.wordpress.com/

 • Reply
  Emil
  september 5, 2015 at 09:12

  Jeg faldt over din hjemmeside i forbindelse med at jeg skulle finde nogle ting til børneværelset.

  Tusind tak for indlægget og inspirationen.

  • Reply
   Malene Marie Møller
   september 5, 2015 at 10:19

   Mange tak for ros Emil, er glad for at du følte dig inspireret.
   Malene

Leave a Reply