Produkt og design (Interior design)

NEWS: Ferm Living SS2018

N E W S
by Ferm Living
ss2018

I torsdags besøgte jeg Ferm Living, og fik en forsmag på de nyheder, vi kan forvente os til foråret. Ferm Living er altid et af de firmaer, som jeg har lidt høje forventninger til og det havde jeg også denne gang  –…blev de så indfriet de forventninger? ja det gjorde de i hvert fald! Jeg har samlet mine favoritter (sorry jeg mestrer hverken begejstringens eller begrænsningens kunst…)

Den smukke hylde som jeg starter indlægget her er super elegant. En tynd fin hylde med skulpturelle detaljer som en bærende “guld-stav” og en smuk “guld-kugle”. Hylderne kan bruges alene eller hænges sammen som vist på indlæggets første billede.

Der er i det hele taget et lidt mere råt og nedtonet udtryk i Ferm Living nye designs. Jeg faldt altså også for denne nyfortolkning af stumtjeneren. Et ultra let og elegant formsprog, med en fin lethed og på en eller anden måde ret så underspillet.

Stumtjeneren fylder ikke meget, den er dekorativ og så kan den vel rumme 3-4 stykker overtøj. Jeg tænker at den er perfekt i en lille entré, men har man plads, kan man jo også hænge tre stumtjenere på stribe, og nyde synet af en lille personlig hær der modtager overtøjet, når man træder ind af døren.

De lette, skulpturelle og svævende møbler forsætter, her ses et lille væghængt bord, som både kan fungere fint i entréen til at lægge nøgler og den slags på, men også som natbord eller sidebord er den brugbar. Over det væghængte lille bord hænger en opbevaringskasse som er genial til planter men også alt det løse.

Tapet med brede striber i forskellige farver lanceres også og dette med den bordeaux og støvede lys-lilla stribe er jeg svært begejstret for, det er så perfekt i soveværelset.

Ferm Living præsenterede også et par lækre tykke lurvede gulvtæpper i dybe farver og med grafiske mønstre. Tæppet er fantastisk at gå på, og det bringer en skøn stemning til hvilket som helst rum.

Her er endnu e hjælpende hånd til os, der har brug for organisering af alt det løse. En dekorativ og funktionel organizer som kan anvendes alle steder i boligen. Brug den helt oplagt til kontoret, eller i køkkenet, entréen, børneværelserne eller på badeværelset.

Sidste år lancerede Ferm Living puffen her i flere forskellige former. Jeg elsker simpelthen udtrykket som velouren og de ensartede lag ( det ligner deller… smukke deller 😉 giver puffen og nu lanceres den i den her lækre grå farve… yummy!!

Den populære plant-box kommer nu i en rund udgave, helt perfekt i hjørnerne af et rum for at bløde det mere op. Smuk til planter eller andet nips som på billedet her over.

–og når vi nu er ved planterne, så er der også kommet en flot vandkande med et design, der gør den smuk at have stående sådan lidt fremme…

Jeg har jo en svaghed for skulpturer og formfulde objekter, og det kommer der altså nogle stykker af fra Ferm Living denne sæson. Se bare denne i messing og disse…

De har former, riller og funktion, de er altså fine ikk?

Det var ret smart da den smukke messingplade til Plant-box blev lanceret, for pludselig fik det eksisterende design flere nye funktioner, nu kunne den også bruges som opsats, sidebord m.m. Hvis man dog ikke orker mere messing, så er der en sort udgave på vej dette forår.

Sidst men ikke mindst skal Herman da også lige nævnes, han er nemlig vokset noget i højden og fås nu som barstol i to højder… det er altså pænt det der!

 

Der er mange flere nyheder i kataloget… du kan godt glæde dig til dette forår, det gør jeg! – fermliving.dk

 


You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply