Blog TAKE OVER

Listen to Montana

I dag overtager Montana Mobile Boligcious. Jeg spurgte Jesper Wille, retail manager, indkøber og indretningskonsulent hos Montana Mobile, om han kunne gøre os lidt klogere på Montana Sound Unit, som jeg fik præsenteret for nogle uger siden. En ret så fræk nyhed, der lander i butikken til september

Besøg Montana Mobiles hjemmeside: www.montanamobile.dk – Her er du altid garanteret lækre inspirationsbilleder.

Jeg giver ordet til Jesper fra Montana Mobile!

 

Listen to Montana

Hvis du nogensinde har bøvlet med at få et stereoanlæg til at passe ind i dit interiør (og hvem har ikke prøvet det…?), så skal du måske stifte bekendtskab med Montana’s TV HiFi-system. Ja, det er Montana firmaet, du sikkert kender for Peter J. Lassen’s “Reolkasse” fra slut 70’erne som nu, efter et par års tilløb, kan tilbyde hele pakken: Højttalere, forstærker, og et møbel, der passer til og ser godt ud.

Listen to Montana

 

Montana Sound Unit

Det sidste skud på stammen, der gør pakken komplet, er Montana Sound Unit et produkt, der er så nyt, at de officielle fotos produceres netop nu, mens undertegnede skriver dette. MSU (som vi er begyndt at kalde den) lanceres officielt i september måned, og her er et visuelt cue:

Listen to Montana

Du kender et Montana-modul på 70 x 70 cm pilen angiver den størrelse rum, en MSU passer ind i. Der findes selvfølgelig fronter i alle farver til både Sound Unit og højttalerne.

På trods af sin lidenhed (MSU’en måler kun 30 x 25 x 6,7 cm) er der tale om en 2 x 100 watt (RMS) forstærker, der har indbygget DAB og FMradio, understøtter Airplay og DLNA streaming fra din smartphone, og kan håndtere indput fra alt det udstyr, du kan forestille dig, HDMI-gennemgang for TV-signal (MSU kan håndtere dit TV, din Xbox og din Playstation samtidig), USB-stik, line-in audio…
Og det allerbedste? du behøver slet ikke forstå, hvad alt dette betyder, for et betjene apparatet. Det næstbedste er prisen, som kommer til at ligge på lige under 6.500, (du kan selvfølgelig købe Unit’en for sig selv).

Så dér – fra september måned kan du få en komplet hifi-løsning integreret i dit opbevaringssystem. Her er lidt inspiration:

Listen to Montana Listen to Montana Listen to Montana Listen to Montana Listen to Montana

Gæsteindlæg: Jesper Wille, retail manager, indkøber, indretningskonsulent hos Montana

Listen to Montana
Artikel
Listen to Montana
Beskrivelse
I dag overtager Montana Mobile Boligcious. Jeg spurgte Jesper Wille, retail manager, indkøber og indretningskonsulent hos Montana Mobile, om han kunne gøre os lidt klogere på Montana Sound
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Helen Husted
    august 8, 2013 at 19:01

    Totalt lækkert!!

Leave a Reply