Vi tester

Godmorgen, Har du sovet godt?

Jeg har sagt ja til at deltage i et eksperiment for JYSK – jeg skal teste hovedpuder! Hvem kan sige nej til det?
Jeg tænker, at du også kan få glæde af inspiration til det rette hovedpudevalg, og det lægger jeg med glæde hovede til.

Det er lidt stort, at jeg har sagt ja til dette, fordi jeg har et meget tæt forhold til min egen hovepude, og det sidste år har jeg arbejdet meget med tanken om, at nu var det på tide at udskifte den…. det er lidt sværere end man lige tror. Derfor er dette alletiders chance til at finde en erstatning.

Tirsdag aften bankede det på døren, og en sød pige overrakte mig en kæmpe stak lækre hovedpuder, med en stor flot blå sløjfe om. 4 stk og et lækkert sæt sengetøj designet af Isabella Kristensen.

Godmorgen, Har du sovet godt?

Jeg tester puderne 4 dage hver, og giver dig hver 4 dag en update på min oplevelse.

Jeg vender tilbage om 4 dage… med min første bedømmelse!

Zzzzzzzz……Zzzzzz…..Zzzzzzzzzz

Godmorgen, Har du sovet godt?
Artikel
Godmorgen, Har du sovet godt?
Beskrivelse
Jeg har sagt ja til at deltage i et eksperiment for JYSK - jeg skal teste hovedpuder! Hvem kan sige nej til det? Jeg tænker, at du også kan få
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Godmorgen, har du sovet godt? – 2. del |
  oktober 8, 2012 at 15:06

  […] Jeg tester hovedpuder for JYSK og for dig! Kort fortalt, har jeg modtaget 4 lækre hovedpuder fra JYSK, og dem har jeg lovet at teste. Du kan læse optakten her: ‘Godmorgen, har du sovet godt?’ […]

 • Reply
  3. del af pudetest og soveværelsesinspiration |
  oktober 14, 2012 at 14:11

  […] Nr. 2 pude jeg netop har testet, er Dunlopillo SERENITY. Puden er en latex pude og minder lidt i form og tyngde om puden fra sidste uge (Wellpur). Jeg er jo ikke så begejstret for de her tunge hårde puder, som former sig efter hovedet. Jeg er til de bløde og vamsede puder. Med Dunlopille SERENITY får man dog begge dele. Jeg var ret overrasket over puden føltes mere blød, og den puffede lidt om ansigtet på mig, præcis som jeg kan lide det. Jeg er faktisk ret begejstret for denne pude og indtil videre er det min favorit. Du kan læse den anden anmeldelser her – og du kan læse om hele test-eventen her […]

Leave a Reply