RUM OG INDRETNING

BREVKASSEN – Mande-whisky-hjørne i stuen

Kære Boligcious
Jeg følger dagligt din blog og elsker alle dine indlæg, som jeg lader mig inspirerer af. Min kæreste og jeg har fundet et skønt hus, som vi overtager om 3 uger. Han har altid haft en stor passion for whiskey. Hidtil har der ikke været plads til et ”mandehjørne” i vores stue. Men nu hvor vi flytter, får vi masser af plads og en stue på 40 m2. Vi har længe søgt efter en smart opbevaring til hans whiskey, en flot bakke, en gammel globus man kan åbne eller lign. Men vi har ikke fundet noget der var ”lige det”! Jeg håber du kan inspirerer os, evt til et DIY projekt eller finde frem til nogle, der allerede har designet noget smart! Øverst på vores ønskeliste står der to kernelæder farvet eller brune Svaner og venter – vi forstiller os, at de kunne passe rigtig godt ind i ”mandehjørnet”
Vi håber du kan hjælpe os!
De bedste hilsner
Julie

Hej Julie
Mange tak for dit brev og tillykke med din 40 m2 stue… WAUUW, jeg er misundelig:-). Jeg kan sagtens se det mandehjørne for mig, og det er perfekt, at du skriver, at jeres ønske er to læder svanestole, så kan jeg nemlig hurtigt pejle mig ind på jeres smag. Her kommer et lille whisky moodboard med forklaring efterfølgende. (klik på billedet for større version)

BREVKASSEN - Mande-whisky-hjørne i stuen

Svanestolene (6.) som I ønsker jer, er et rigtig fint udgangspunkt for et flot, maskulint og hyggeligt mandehjørne. Supplér evt. med et lurvet gulvtæppe i en kontrast farve som passer stolene godt (1. tæppe fra Tæppeland fra 529 kr.). Et gulvtæppe samler hyggekrogen og får skabt et rum i det store rum. Det afgrænser området samtidig med, at det hygger.

Har I overvejet en bio-pejs? (3.) Biopejse er geniale, de fås i alle afskygninger fra moderne og strømlinede, til typiske engelske-look-a-like pejse. Bio-pejse er mere miljøvenligt, og så kræver de ingen skorsten. Alle kan montere en bio-pejs i deres hjem, og de er ikke dyre. Pejsen på moodboardet matcher svanestolen og gulvtæppet rigtig fint.
Du eftersøgte et DIY projekt, og jeg fandt dette lille sidebord (4.). Bordet er lavet af en gammel vintage whiskykasse og 4 bordben. Her kan sagtens stå en tre-fire flasker og et par glas.
I kan også vælge en skænk eller et bord. Jeg har fundet et bord og et barskab, som kunne passe godt til stilen. Stålbordet (5.) er brugt og kan fås hos Carlshøj. Bordet er enkelt og råt, og hvis du placerer en bakke i træ med et par glas og flasker så bliver det rigtig fint og kontrastfyldt. Under bordet kunne du stille et par gamle Whisky trækasser med flasker i. Barskabet (7.) er smukt og virkelig lækkert i designet. Her kan de lækreste flasker stå fremme og i skabet kan man have glas og flere flasker. Den store skabslåge skubbes til siden når den skal åbnes. Skabet er fra Urbancase. De to træbakker (2.) fra Carlshøj og Norr 11.

BREVKASSEN - Mande-whisky-hjørne i stuen

Du nævner i brevet, at I også har overvejet et globus-barskab, og dem kan jeg godt huske. Jeg kendte en der havde sådan et for mange år siden og jeg kan tydeligt huske, at jeg var meget fascineret af det. Man kan faktisk stadig få dem og det ville være sjovt i mandhjørnet hjemme hos jer. De er blevet lidt efterspurgte igen, og man kan jo altid præge det lidt selv, så det bliver lidt mere tjekket, evt male stellet i en fed farve. Du kan få forskellige variationer her: http://www.globus-expert.dk/medius-globe-bar.html

BREVKASSEN – Mande-whisky-hjørne i stuen
Artikel
BREVKASSEN – Mande-whisky-hjørne i stuen
Beskrivelse
Kære Boligcious Jeg følger dagligt din blog og elsker alle dine indlæg, som jeg lader mig inspirerer af. Min kæreste og jeg har fundet et skø
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Mette Weber
  maj 8, 2012 at 20:36

  har sørme en “mand-afdeling” hjemme hos os. Vores globusbar er sat sammen med en Chesterfield-sofa, Wegner sofabord og grøn lænestol. Købte globussen til min mand på dba ubrugt for 1500kr

  • Reply
   Boligcious
   maj 10, 2012 at 14:41

   Lyder som er lækkert mandehjørne i har der hjemme:-)

 • Reply
  morten
  maj 9, 2012 at 15:17

  Husk dog hvis i vælger at få en biopejs i hygge hjørnet, så sørg for at den er testet og certificeret. Der er mange “for billige” biopejse som har oversvømmet markedet. Mange af dem er dog ikke testet og certificeret.

  Prøv at kigge på http://www.ignoRa.dk der er mere info og mange fede biopejse.

  Mvh. Morten

  • Reply
   Boligcious
   maj 9, 2012 at 21:31

   Hej Morten, 1000 tak for din kommentar og link. Nyttig info som her er delt videre.

   God dag.

   Mvh. Malene

 • Reply
  Me
  juni 22, 2012 at 13:32

  Sikke en go blog her…har lige opdaget den og smiler stort. Fed inspiration at finde. Carlshøj har mange fantastiske ting…er der lignende steder på Sjælland som du kan anbefale?

Leave a Reply