Min nye bolig RUM OG INDRETNING

Compact living

Begrebet Compact Living er tidens trend. Hvordan bor du funktionelt og lækkert på meget få kvadratmeter. Det er altid spændende at se kreative løsninger på pladsudfordringer og jeg må indrømme, at Compact Living er begyndt at interessere mig en del mere, nu hvor jeg selv skal flytte næste år. Jeg er nemlig forberedt på at må gå ret markant ned på kvadratmeter, og jeg tager det som en udfordring, jeg glæder mig faktisk!

Pella Hedeby har leget meget kreativt med  IVAR skabe og kommoder fra IKEA. Hun har skabt et rum med forhøjet niveau som danner et “nyt” rum – et soveværelse. Altså et rum-i-rummet og fuld af opbevaring og dekorative løsninger – ret genialt og super flot.

 Styling af Pella Hedeby for Livet Hemma – Hvis du ønsker info om produkter eller vil vide mere om løsningerne i rummet her,
så kan du finde alt du skal vide her og her

Compact living
Artikel
Compact living
Beskrivelse
Begrebet Compact Living er tidens trend. Hvordan bor du funktionelt og lækkert på meget få kvadratmeter. Det er altid spændende at se kreative løsninger på pladsudfordringer og
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply