RUM OG INDRETNING Uncategorized

Se min smukke stue – #deldithjem

I dag deler jeg min stue med dig. Du får lov at se de kroge jeg bedst kan lide og de løsninger som jeg er mest begejstret for. I samarbejde med det danske møbelhus Ingvard Christensen opfordrer jeg dig til at dele dit hjem på Facebook og instagram med hashtagget #deldithjem.

Ingvard Christensen står bag en stor kampagne, som skal opbygge et online interessefællesskab omkring design, bolig og indretning. De opfordrer derfor indretningsglade danskere til at tage billeder af deres yndlingshjørner, løsninger, kroge, idéer og løsninger.

Se min smukke stue - #deldithjem

#deldithjem – Mit yndlingsview – Jeg bliver så glad hver morgen når jeg træder ind i min stue til synet af mine mange kunstprint.

Kampagnen DEL DIT HJEM løber hele oktober og ender med udvælgelsen af et billede eller en billedeserie, som en jury finder særlig interessant og inspirerende. Jeg er en af de tre dommere, som skal udvælge et billede og finde en vinder. Jeg håber du har lyst til at deltage, jeg vil vildt gerne se hvordan du bor.


Du kan vinde…


 

Vinderen af konkurrencen DEL DIT HJEM vinder Hans J. Wegners CH07 skalstol i røget eg med sort læder fra Carl Hansen & Søn – En stol, som er på min top tre liste og smukkeste stole i verden.

Hele kampagen kulminerer i en designweekend i Ingvard Christensens nye butik i Lyngby i uge 44.


Sådan deltager du


Deltag i konkurrencen ved at vise os billeder fra dit hjem på en (eller flere) af følgende måder:
– Del billederne med ‪#‎deldithjem‬ og ‪#‎ingvardchristensen‬ på Instagram og Facebook
– Eller send billederne på mail til os på deldithjem@ingvardchristensen.dk.

 

LÆS MERE OM KONKURRENCEN HER


Her kan du se billeder fra mit hjem!

 

Se min smukke stue - #deldithjem

Selvom lænestolen er slidt og synger på sidste vers, er det uden tvivl familiens yndlingsspot. Et arvestykke fra min morfar, den bliver svær at erstatte.

Se min smukke stue - #deldithjem

Sidste nye indspark i min stue er min KABE væg. Væggen er blevet spartlet med Kabes spartel-maling. Rå og lækker. Reolerne fra Anne Linde passer så smukt på væggen og de gemmer på alle mine bøger, og giver mulighed for også at kunne udstille lidt nips på de åbne hylder, jeg er SÅ glad for alt ved dette hjørne.

Se min smukke stue - #deldithjem

Her ses hvor meget reolerne kan rumme. Synet af bøgerne giver mit hjem personlighed synes jeg.

Se min smukke stue - #deldithjem

Tv-møbler er sjældent kønne, og der gik meget lang tid, før jeg fandt en løsning, jeg kunne lide. Endelig fandt jeg den hos by Lassen i serie: FRAME.

Se min smukke stue - #deldithjem

Billedet over min sofa ELSKER jeg. Det er af Maria Torp og det minder mig om min farmor.

Se min smukke stue - #deldithjem

Et skævt hjørne med alle mine “skæve” fund og gaver fra min børn. Jeg elsker når der er plads til skøre indslag, det giver så meget personlighed.

Se min smukke stue - #deldithjem

En “ren” og rolig væg, som jeg nyder fra min sofa. Billederne er af Vee Speers fra Vissevasse.dk.

Se min smukke stue - #deldithjem

Kontor pladsen i stuen er vi nødt til at have. Men jeg synes vi har løst det fint med et hjemmelavet skrivebord, der upgraderes af Bent Hansens gude-lækre kontorstol i kernelæder.

Se min smukke stue - #deldithjem

Et lille glimt af min lille bitte entré. Her har jeg også malet med Kabe, denne hedder Dusty Green. Spejlet fra Gubi og Swing Hangeren fra LindDNA fuldender et lækkert udtryk, som jeg synes er ret vellykket.


Indlægget er en del af et samarbejde med Ingvard Christensen

 

Se min smukke stue – #deldithjem
Artikel
Se min smukke stue – #deldithjem
Beskrivelse
I dag deler jeg min stue med dig. Du får lov at se de kroge jeg bedst kan lide og de løsninger som jeg er mest begejstret for
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply