Køkkenet (Kitchen) RUM OG INDRETNING

Emhætten må gerne være synlig

Reklame // samarbejde med Trepol

Emhætten må gerne være synlig i mit køkken

Jeg vil gerne slå et slag for emhætter. Ja jeg er enig, det lyder ret nørdet og en anelse usexet her en søndag morgen, men sådan er det! I en tid hvor mange taler om bord-emhætter, altså de der emhætter der er skjult i kogepladen, så vil jeg altså slå et slag for emhætten, der hænger synligt fremme. Hvorfor dog det tænker du måske, vi hører at bordemhætter er det hotteste hotte lige nu og ja det ved jeg godt, men ikke hos mig. Jeg fik i december sat min emhætte op, en emhætte der var special-bygget til min lejlighed pga., at jeg har højt til loftet. Jeg er SÅ glad for den! Den gjorde lige det visuelt ved mit køkken som jeg ønskede! Min emhætte hænger som et flot designelement midt i rummet og symbolisere, at det her er et køkken. 

Her er et lille smugkig med min køkken som jeg skal lave et helt blogindlæg på, fordi det har nemlig gennemgået noget af en forandring og jeg er ikke helt færdig … stay tuned 🙂

Jeg synes godt man må kunne se, at et køkken er et køkken – det der med at gemme alt væk bag skabe og skuffer og fjerne alt hvad der udstråler køkken er bare ikke noget for mig. Jeg ELSKER at et køkken oser af at være i brug, at der bliver lavet lækker mad og der hygges omkring det. Der må gerne stå masser af olier, krydderurter, køkkenredskaber, spækbræt og hygge i køkkenet og der må gerne være synlig emhætte og rør for den sags skyld – jeg er vild med det. Jeg kan også sagtens forstå at nogle er til det minimalistiske og gerne vil gemme alt væk, det kan også noget og det er da bare fedt at der er plads til alle:-)

Min emhætte er fra Trepol og modellen hedder: CONUS 81. Trepol er en dansk virksomhed, som producerer emhætter i Danmark – de håndbyggede bl.a. emhætter på specialmål og efter ønske fra kunden!
Dvs. at Trepol kan designe en emhætte, der passer perfekt til dit hjem og det er de faktisk de eneste der kan, sejt ikk?
Se mere om Conus 81 her.

 

KØB OGSÅ ONLINE 

Trepol har også et par smukke kollektioner som ikke er på specialmål, og som man faktisk kan købe online lige her og blive sendt til dig ret hurtigt. 

CONUS 82 hedder denne model, og det er en af mine favoritter. Jeg synes den er så fin, elegant og lækker, og jeg synes, hånden på hjertet, at dette køkken ville være kedeligt, hvis den ikke var der. CONUS 82 kan købes i sort og hvid online her. CONUS 82 kan faktisk også bestilles i messing, kobber og flere andre farver – se nu lige her….

… og der findes endnu flere farver end blot dem på billedet her! Er de ikke skønne? Jeg elsker den gule 🙂 Udover at Trepol laver emhætter der klæder ethvert køkken, så er mekanikken altså i orden! Trepols emhætter er feinschmeckeri og virkelig effektive når det gælder udsugning, den motor der sidder i er kraftig og det er altså kram i højeste kvalitet!

Trepol emhætte i lejlighed i Teglgårdstræde i Latinerkvarteret i København.

I den her hyggelige københavnerlejlighed hænge den lille emhætte: CONUS 80 også flot og den fylder godt nok ikke meget vel? Denne emhætte er let i designet og den klæder rummet super flot. Den kan købes her.

Er du ligesom jeg enig i, at man et køkken gerne må ligne et køkken med synlig emhætte? 

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply