KIDS Opbevaring (Storage)

Guide til opbevaring på børneværelset

Har man nogensinde opbevaringsmuligheder nok når man har børn?
Børn i dag har bare ubegribeligt meget legetøj, det roder, og irriterer både voksne og børn. Børn mister lysten til at lege, når der er for mange ting at vælge mellem, de kan ikke overskue det!
Først vil jeg råde dig til at rydde godt ud i legetøjet og sorter i bunker: udklædningstøj, lego, biler, Brio, Barbie, Littlest pet shop osv. Giv hver bunke en plads/kasse, og tegn, skriv, eller illustrer på kassen, hvilket legetøj kassen indeholder. Dette hjælper barnet til at finde sine ting og dig med at rydde op. Tavlelak til kasser og vægge er en genial idé, og det kan købes i flere farver. Man kan også bruge en dymo skriver, den gamle retro dymo laver nogle ret fede prægede labels, som er meget oppe i tiden.

Hvis du har skråvægge med skunkrum så udnyt dem til opbevaring. De fleste har en handymand i familien eller i vennekredsen, og han kan let lave indbyggede reoler, skabe eller senge i skunkrummet. Vi har skråvægge, og her har vi både indbygget reol, skab  og opbevarings rum. Her er et billede fra min søns værelse, som illustrere hvordan du kan udnytte skunken. Billedet illustrerer også mange af de forskellige opbevaringsmuligheder som jeg skriver om i indlægget her, -på meget få kvadratmeter.

Guide til opbevaring på børneværelset

Wilfred (min søns) værelse

Skunken er udnyttet og er blevet til en lille reol. Derudover er trækasserne gode til opbevaring af bondegårdsdyr m.m. de er købt for nylig i Notre Dame i Kbh. I bænken er der plads til lidt udklædning, og den sorte plastbalje er fyldt med bamser. Og så står der tre tapetserede æsker på øverste hylde.

Opbevaringsløsninger:

-Kasser med hjul, som kan trækkes frem og tilbage. Man kan sætte hjul på alle trækasser, evt. en gammeldags ølkasse, den kan jo males, hvis man synes, at Carlsberg er politisk ukorrekt på et børneværelse:-).

– Børneslagbænke er en rigtig god løsning, fordi den har en dobbelt funktion.

– Gem alle typer æsker, chokoladeæsker, kageæsker skoæsker osv. -og tapetser dem. Man kan få så meget fint papir til få penge fra Rie Elise Larsen og Rice. Spørg evt. i skobutikkerne om du må få nogle af deres æsker.

– Plast kurve/baljer med hank kan man ofte kan købe i de fleste supermarkeder. De er geniale til legetøj. Vi bruger dem meget hos os, de er nemme at flytte rundt mellem etagerne fordi de er bløde og har hanke. Man kan hænge dem på væggen, tre stk over hinanden, på den måde er gulvet frit. Det ser faktisk ret cool ud og de boldglade børn, kan øve boldøjet, ved at kaste bolde op i kurvene.

-Skuffer under sengen er også en rigtig god opbevaringsmulighed. Ikea laver nogle dybe sengeskuffer til en rimelig pris. Tjek i slideshowet herunder, hvordan man kan bruge en sengskuffe som legeplads, det er ret smart!

Guide til opbevaring på børneværelset
Artikel
Guide til opbevaring på børneværelset
Beskrivelse
Har man nogensinde opbevaringsmuligheder nok når man har børn? Børn i dag har bare ubegribeligt meget legetøj, det roder, og irriterer både voksne og bø
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

Leave a Reply