Moodboard: Makeover af pigeværelse 4-8 år

Det har været på tapetet et stykke tid, men i år skal vi endelig have lavet en makeover af pigernes værelse. De sidste par år har vi lavet små ændringer i takt med at den mindste rykkede fra tremmeseng til juniorseng til køjeseng. Men nu er der efterhånden ved at være lidt trangt på pigeværelset. To piger på 4 og 8 år fylder alligevel en del, når der både skal være plads til senge, garderobeskab, legetøjsreol, bogreoler, skrive- og tegnebord. Og når man kun har små 12 m2 at gøre godt med, så er det med at tænke kreativt (og rydde op og ud, selvfølgelig).

I år er planen at der skal bygges én lang, høj køjeseng i hele værelsets længde, så der er plads til begge piger (en i hver ende), og der bliver frigjort så meget gulvplads som muligt. Så kan de have hvert deres garderobeskab nedenunder, og på sigt også et skrivebord. Legetøj og bogreoler kan være på den modsatte væg.

Meget har vi jo allerede på værelset, men lidt nyt skal der ind (udover sengene), bl.a. sengelamper, ekstra knager og et spejl til de to pynteprinsesser.

Moodboard: Makeover af pigeværelse 4-8 år

Interiør-billeder øverst:
TV – via lepetitesfusees
TH – via BoNytt
Øvrige billeder:
Miffy dreamy-lampe – fås hos cahetu.dk
KNAPPER spejl fra Ikea
Hjerte-wallstickers fra Ferm Living
Garderobeløsning PAX fra Ikea
Børnetæpper i blød, økologisk bomuld til leg, læsning og hygge fra Fabulous Goose
Ball-lamper i mat rosa og sort – set hos medudsigt.dk
Opbevaringspose/vasketøjskurv i brunt papir fra Le Sac en Papier
Copenhanger – frithængende knage i eg, fås bl.a. hos cahetu.dk

——
We’ve wanted to do this for a while, and this year it’s finally happening! The makeover of our daughter’s room, so it’ll be fit for a 4 and 8 year old. This is our first moodboard.

Moodboard: Makeover af pigeværelse 4-8 år
Artikel
Moodboard: Makeover af pigeværelse 4-8 år
Beskrivelse
Det har været på tapetet et stykke tid, men i år skal vi endelig have lavet en makeover af pigernes værelse. De sidste par år har vi lavet
Forfatter
Boligcious

Maria Fynsk Norup

Web & Graphic Designer, Creative Communicator, Photographer and Botanist. Co-owner/-editor at Boligcious. Maria has studied Biology and History of Art, and has a special interest in sustainable design, but is basically a lover of all things creative and beautiful.

6 Comment

 1. Hej – det er bare super skønne billeder i bloggen. Må jeg spørge hvor tapetet med hjerterne og Wall sticker med pigen er fra – de er så fine?

  • Hej Trine,
   tusind tak – det er så dejligt at høre at du synes om bloggen :)
   Det er hjertene, der er små wallstickers, som du selv sætter på tapetet. De er fra Ferm-Living – linket er i teksten ovenfor :)
   KH Maria

 2. Åh, det kommer til at blive så fint!! Flot inspiration, jeg glæder mig rigtig meget til resultatet :)

  • Tusind tak søde Elizabeth! Det er jeg rigtig glad for at du synes :) Vi (også pigerne) glæder os også meget til at se resultatet!
   Knus

 3. Der er faktisk heller ikke et øje tørt her. Hvor ER det bare flot. Får associationer til Soft Gallerys univers:)
  Douche farver som Hr Swan siger i Matador.

  • Uhh det er vi glade for at høre. Godt citeret… ha ha ha:-)

Leave a Comment

Email (will not be published)