BLANDEDE BOLCHER

Hjælp Casanova Furnitures…..

En af mine all time favorit webshops Casanova Furnitures er indgået et smukt samarbejde med Flügger og Fritz Hansen. Sammen vil de rejse penge i forbindelse med Støt Cancer kampagnen, som vi alle følger og støtter tæt disse dage.

Casanova Furniture afholder denne uge 7 auktioner på deres Facebook profil. De har inviteret 7 kendisser til at dekorere hver sin Arne Jacobsen stol, som du kan byde på. ALLE pengene går ubeskåret til at støtte Børnecancer fonden! Vi synes det er et smukt initiativ og derfor fortæller vi dig om det, så du kan gå ind og byde på den kendisstol, som du bedst kunne tænke dig. Det er god sag! Hvad venter du på? https://www.facebook.com/casanova.dk?fref=ts

De 7 kendisser er:

Hjælp Casanova Furnitures.....

Hvem vil ikke gerne vinde en Mr- Poxycat ( aka Rasmus Bjerg) stol…. eller Bubbers stol…. eller Fashion dronningen over dem alle: Eva Kurses stol? Se resten af stolene på Casanova Furnitures Facebook side

 

Hjælp Casanova Furnitures.....

 

Hjælp Casanova Furnitures.....

 

Hjælp Casanova Furnitures.....

Hjælp Casanova Furnitures…..
Artikel
Hjælp Casanova Furnitures…..
Beskrivelse
En af mine all time favorit webshops Casanova Furnitures er indgået et smukt samarbejde med Flügger og Fritz Hansen. Sammen vil de rejse penge i forbindelse med Stø
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply