KIDS

Babyværelset

Jeg har fået en del efterspørgsler på idéer til babyværelser, og jeg elsker jo, når i henvender jer med ønsker, så her kommer lidt inspiration til indretning af babyværelset.

Der sker noget inde i en når man skal være mor, særligt når det er første gang. Man får en ustyrlig lyst til at bygge ”rede”, man køber masser af tøj og nips og planlægger, hvordan dens lille værelse skal se ud. Man vil så gerne skabe de hyggeligste rammer for ens små engle, og der skal ikke mangle noget. Det er et helt naturligt instinkt, men det kan godt være en udfordring, særligt hvis man er førstegangs mor. Disse fine værelse er alle nogle rigtig gode bud eller inspirationskilder til det skønne babyværelse.

Tillykke hvis du sidder og venter dig♥♥♥

Babyværelset

Babyværelset

Babyværelset

Babyværelset

Babyværelset

PHOTOGRAPHY SAM MCADAM-COOPERSTYLING LARA HUTTON

Babyværelset

Babyværelset

Babyværelset

 

source: decopeques.com - style-files.com - simplygrove.com
simpleblueprint.typepad.com - scandinavianretreat.blogspot.com 
stylecookie.nl 
Babyværelset
Artikel
Babyværelset
Beskrivelse
Jeg har fået en del efterspørgsler på idéer til babyværelser, og jeg elsker jo, når i henvender jer med ønsker, så her kommer lidt inspiration
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply
  Lotte B
  april 3, 2012 at 11:20

  Seriøst flot…kan virkelig godt li’ (pige)-billedet med bolde/kugler over sengen (kan jo bare lave det i blåt og grønt, hvis det er…). Men – jeg ved bare at min datter på 1½ vil holde en fest med den himmel og pege og snakke og…ikke sove!

  Må jeg komme med et ønske til et indlæg: børneværelse på lidt plads. Vi kigger på hus pt. og der er små værelser på 2,5*3,8 m…jeg ved bare ikke om det er nok – kan man lave et fedt børneværelse på den plads?

  • Reply
   Boligcious
   april 3, 2012 at 22:03

   Hej Lotte, jeg skal prøve at kigge på det på et tidspunkt. Imens kan du gå på opdagelse i arkivet i kategorien:Børneværelser.

   Hvis du bor på Sjælland så kommer jeg ud og rådgiver og laver indretningsplan for 900 kr:-) Det kan du jo overveje…:-) Rigtig god påske:-)
   Kh. Malene

   • Reply
    Lotte B
    april 4, 2012 at 08:22

    Tror mig…jeg har noteret mig at du kan lokkes ud og kigge. Jeg skal bare lige finde det rigtige hus…men er efterhånden så hus-skruk, at det nok lykkedes inden året er omme (- ved så ikke lige om børneværelserne bliver små eller mellemstore…)

    • Reply
     Boligcious
     april 5, 2012 at 21:22

     Du er altid velkommen til at skrive til mig hvis behovet opstår:-) Held og lykke med husjagten:-)
     Kh. Malene

 • Reply
  Marianne K
  juni 11, 2012 at 14:46

  Hej Malene. Hold fast du har mange fede detaljer med på børneværelserne. Har forelsket mig i “bogkassen” i træ, der hænger under vinduet på det billede, hvor de fine bolde hænger over sengen. Ved du hvor man kan finde sådan éen? På forhånd mange tak for hjælpen og tak for et fedt site. Hilsner marianne

  • Reply
   Malene Møller Hansen/ Indretningsdesigner
   juni 11, 2012 at 22:57

   Hej Marianne, mange tak for ros, dejligt. Bogkassen er jeg næsten sikker på er hjemmelavet. Og den er ret enkel at lave. Så hvis du har en i familien der er lidt ferm med en stiksav så kan du bygge den selv. Jeg vil skyde på at bagpladen er lidt højere end resten så den er nem at montere. Kh. Malene

 • Reply
  A Baby’s Sanctuary « le zoe musings.
  juli 14, 2012 at 12:42

  […] A modern nursery – all wood, minimal. via […]

 • Reply
  Gitte
  september 18, 2012 at 21:51

  Nogen der ved hvad stolen på 5. Billede fra toppen hedder? Jeg har ledt og ledt på nettet og kan simpelthen ikke finde den nogen steder. Kan du evt lægge et link ind til der hvor du har billedet fra?
  Mvh Gitte

 • Reply
  Maiken Normand Kyed
  oktober 20, 2012 at 21:55

  Hej ..
  Nogen rigtig fine bud på børneværelser 🙂
  Jeg er helt vild med puslebordet på øverste billede, er det en jeg kan finde et sted ?

  mvh. Maiken

  • Reply
   Malene Møller Hansen/ Indretningsdesigner
   oktober 20, 2012 at 23:31

   Hej Maiken

   Puslebordet er et gammelt konsol-agtigt bord som blot har fået laget en længere plade ovenpå. Genial løsning, og en du sagtens selv kan efterligne:-)

   Kh. malene

 • Reply
  Trine
  marts 24, 2014 at 16:57

  Hej.
  Ved du hvor jeg finder møblerne fra billede 5? De er super fine

Leave a Reply