BØGER KIDS

Børnebøger, findes der noget bedre?

Findes der noget bedre end børnebøger? En af mine favorit butikker er Børnenes Boghandel. Det er vel typisk bøger fra vores barndom som vi er vilde med. Bøger som Kringle, Palle Alene i verden, Den glade løve, Ole Lund Kirkegaard bøgerne, Alfons Åberg og jeg kunne blive ved. -Også de gamle Disney bøger som man samlede fra bogklubben. Der blive stadig lavet rigtig gode børnebøger med skønne omslag. Mine favoritter af nyere bøger er: Vitello, Lola og Charlie, Mustafas Kiosk og de smukke Garmann bøger. Garmann er en kunstnerisk genistreg, og hvis du ikke kender den, SKAL du altså love mig at tjekke den næste gang du går forbi en boghandler!

Børnebøger, findes der noget bedre?

 

Bonusinfo: Jeg har faktisk også lavet en børnebog. Jeg har lavet den sammen med en veninde. Den er næsten færdig, den mangler blot at blive farvelagt. Desværre har vi ikke kunne finde et eneste forlag, der vil publisere den. Og selvom man kunne tage op til overvejelse, om den så overhovedet er god nok, så er det ikke noget vi har skænket en tanke. Vi synes det er en herlig bog og vi banker atter engang på dørene til forlagene, og hvis de ikke åbner, så udgiver vi den selv! Jeg glæder mig til at vise jer den:-)

 

Brug børnebøger som vægdekoration

Børnebøger skal vises, det er synd at lade dem stå gemt i en bogreol. Det er desuden også uinspirerende for børnene. Bøger skal vises frem og bruges som dekoration på lige fod med plakater. De er med til at skabe stemning, hygge og personlighed i værelset.

Hvilken bog er din favoritbog? Fortæl endelig, hvis der er nogle nyere bøger vi andre burde kende til……..

Børnebøger, findes der noget bedre?

Jeg er vild med de små smalle hylder fra IKEA. De koster ingenting og de er geniale.
Source: blog.jelanieshop.com

Børnebøger, findes der noget bedre?

Her er der bygget store tallerkenrækkelignende bogreoler omkring vinduet. Hyggelig spot der under vinduet.
Source: thedailybuzz.com.

Børnebøger, findes der noget bedre?

Igen IKEA hylderne og så bemærk lige den frække tavlevæg…. cool!
Source: deasogmia.blogspot.no

Børnebøger, findes der noget bedre?

DIY projektet her, er let at og meget billigt at efterligne, og så er det en ret fed detalje at lister og væg er malet samme farve.
Source: casalil.blogs.marieclairemaison.com

Børnebøger, findes der noget bedre?

Denne væg gad jeg godt gå på opdagelse i. Der er så mange skønne bøger og mange af dem har jeg aldrig set før.
Source: amerrymishapblog.com

English:

Is there anything better than children’s books? One of my favorite stores Children’s Bookstore in Copenhagen city. It is typically books from our childhood that we love. Books as Kringle, Palle Alone in the World, The happy lion, Ole Lund Kirkegaard books, Alfons Åberg and I could go on. There are still created ​​really good children’s books with beautiful covers. My favorite of newer books are: Vitello, Lola and Charlie, Mustafas Kiosk and the beautiful Garmann books. Garmann is an artistic stroke of genius, and if you do not know it, you MUST promise me to check out the next time you go past a bookstore!

Use children’s books as wall decoration

Children’s books to be displayed, it is a shame to leave them stored in a bookcase. Furthermore, it is also uninspiring for children. They help to create atmosphere, cosiness and personality in the room.

Which book is your favorite book? Please let us know if there are some books that you think we should experience ……..

Børnebøger, findes der noget bedre?
Artikel
Børnebøger, findes der noget bedre?
Beskrivelse
Findes der noget bedre end børnebøger? En af mine favorit butikker er Børnenes Boghandel. Det er vel typisk bøger fra vores barndom som vi er vilde
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Jelanie
  april 3, 2013 at 18:37

  Thank you Malene!

  • Reply
   Malene Marie Møller
   april 3, 2013 at 18:48

   Your so welcome, and thank you. Come back tomorrow when this post is translatet:-)

 • Reply
  Jelanie
  april 3, 2013 at 19:38

  I sure will 🙂

Leave a Reply