Gaveidéer (Gift ideas) KIDS Kontoret (Office)

Yndig lykkefigur – Sonnys Angel

Jeg faldt for Sonny Angels sidste år, og siden har der stået en lille fin engel i mit vitrineskab. Selvom de ligner et stykke legetøj, så er de skønne alle vegne, både til børn og voksne. Selve historien bage Sonny Angel er også sød. Figuren skulle efter sigende være en lille lykkebringer. Den giver sin ejer kærlighed og virker healende, hvis man tror på den slags.
Idéen med den uimodståelige lille engel er, at den selv skal finde sin ejermand, og derfor at den pakke ind i en æske, så man ikke kan se dens personlighed. Du kan vælge at følge traditionen og blindkøbe den, men på Moods.dk kan man dog vælge den man synes er sødest (lidt snyd:-)). Hver figur bærer en forskellig hovedbeklædning, den er nøgen og har et sæt små fine vinger på ryggen.

Sonny Angels er japansk, og designeren bag dem hedder Soeya. Konceptet er et kæmpe hit i Japan, figurerne findes i mange forskellige serier,  og der er masser af samlere, som ikke kan få nok. Soeya blev inspireret af en 100 år gammel amerikansk tegneseriefigur ved navn ‘Kewpie’.

Køb den til dit barns pakkekalender, til julepynten evt. hænge et par stykker på juletræet, lav en guirlande af dem eller placer dem i juledekorationen eller i et stilleben. Forær den i værtindegave eller brug den i pakkelegen, alle kan da bruge en så yndig lille lykkebringer.

 

Yndig lykkefigur - Sonnys Angel Yndig lykkefigur - Sonnys Angel Yndig lykkefigur - Sonnys Angel Yndig lykkefigur - Sonnys Angel

Kan købes hos moods.dk

Yndig lykkefigur – Sonnys Angel
Artikel
Yndig lykkefigur – Sonnys Angel
Beskrivelse
Jeg faldt for Sonny Angels sidste år, og siden har der stået en lille fin engel i mit vitrineskab. Selvom de ligner et stykke legetøj, så er de
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Ann Boserup
  oktober 25, 2011 at 13:43

  Hvor er de bare søde.
  Tusind tak for fede ideér.
  Står nu på min ønske liste 🙂

  KH Ann Boserup

Leave a Reply