KIDS Kunst TIL VÆGGEN (Walls)

Ram'n – en ramme til dine skiftende udstillinger

Dette her synes vi på Boligcious er et utroligt sejt produkt, som fortjener meget mere opmærksomhed, og en langt bredere brugerskare!

RAM’N er en ramme udtænkt og produceret til på nemmeste vis at fremvise dine (eller dine børns kunstværker) på en smuk og enkel måde. Men vi synes desuden at den er oplagt til kunstvæggen derhjemme, så du hurtigt og nemt kan skifte dine grafiske tryk, mini-posters, fotokunst etc.


Malenes ramme i videoen er i ahorn med orange akrylskinne, der ‘popper’ fint som kontrast mod både grafik og tegninger.

RAM’N er udviklet og designet af Thomas og Marie-Louise Pil Winkel, der syntes de manglede en genial måde til at udstille deres børns mange tegninger. Det er (synes vi) lykkedes på en meget overbevisende måde! RAM’N er let og intuitiv at bruge – du trykker bare et A4 ark ind i rammen, og det kan du så blive ved med ca. 50 gange, hvorefter du klikker yderrammen af, og kan tage stakken med tegninger/posters/fotos ud – og starte forfra.

Hjemme hos os er vi mere til mørkt træ, så vi valgte RAM’N i ubehandlet, røget eg med en klar akrylskinne (som de så fint hos RAM’N kalder ‘advokatversionen’ ;)).
Ram'n - en ramme til dine skiftende udstillinger

Jeg synes det mørke træ giver et utroligt flot og stiligt udtryk til pigernes kunstværker, og de synes selv at det får værkerne til at se næsten profesionelle ud!

Ram'n - en ramme til dine skiftende udstillinger

Priser:
Priserne for alle udgaver af RAM’N er 599 kr incl moms og levering. Hvis du selv henter din ramme hos RAM’N i Hellerup er prisen 549 kr. Du kan snart købe rammen i webshoppen hos ramn.dk men indtil da kan du bestille den hér. Du kan desuden bl.a. købe RAM’N på AROS, Louisiana og Designmuseum Danmark.

Fakta om RAM’N:
Materialerne til RAM’N er udvalgt så de belaster miljøet så lidt som muligt. For eksempel indgår brugte cykelslanger og overskudsmateriale fra hyndeproduktion i rammens mekanisme, og der bruges så vidt muligt bæredygtigt træ fra Europa.

RAM’N fås pt. i ahorn, sæbebehandlet eg, linoliebehandlet røget eg, samt ubehandlet røget eg.

RAM’N kan indeholde op til omkring 50 ark i A4 størrelse
RAM’N kan hænges op på væggen eller f. eks. stå på skrivebordet.
RAM’N er produceret i Danmark.
RAM’N er under patent pending.

Ram'n – en ramme til dine skiftende udstillinger
Artikel
Ram'n – en ramme til dine skiftende udstillinger
Beskrivelse
Dette her synes vi på Boligcious er et utroligt sejt produkt, som fortjener meget mere opmærksomhed, og en langt bredere brugerskare! RAM'N er en ramme udtænkt og
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply