Gaveidéer (Gift ideas) INTERIØR Uncategorized

Give Away: Frame fra by Lassen

Frame æskerne fra by Lassen har et utal af anvendelsesmuligeheder, og siden den første Frame æske blev købt for et års tid siden, er der kommet et par flere til her hos mig.

Give Away: Frame fra by Lassen

Designet er klassisk, udtrykket er stærkt og maskulint. Jeg elsker at mikse stramt maskulint design med noget blødt og feminint, jeg er nemlig en sucker for kontraster på alle måder.

Give Away: Frame fra by Lassen

Frame er genial på kontoret. Brug den til at holde styr på kvitteringer, klips, visitkort og skrivegrej.

Give Away: Frame fra by Lassen

Planter er også fine i Frame æskerne. Kontrasten mellem plantens organiske form og Frames kubistiske fungerer super fint. Dog skal det lige nævnes, at Frame ikke er velegnet til at plante direkte i, de kan ikke tåle at være våde og fugtige for længe af gangen. Plant evt. planten i en anden beholder, som kan sænkes ned i Frame.

Give Away: Frame fra by Lassen

Brug Frame i køkkenet

 

Give Away: Frame fra by Lassen

Frame på badeværelset. Brug æskerne til make up, vatpinde, smykker og pensler.

Give Away: Frame fra by Lassen

Jep jeg samler på ure og Frame passer på dem.

Give Away: Frame fra by Lassen

Frame fungerer også fint på børenværelset.


GIVE AWAY


Jeg har lokket by Lassen til at forkæle jer lidt. Så nu har du mulighed for at vinde to Frame æsker i valgfri farve.

Du kan vinde Frame10 og Frame14 – Alt du skal gøre er:

1. Kom med dit bud på, hvordan man kan bruge Frame. Brug gerne fantasien og tænk ud af boksen. Læg din besvarelse i kommentarfeltet herunder.

2. Følg by Lassen på Facebook (klik på linket)

Jeg finder en vinder den 2. august.

 

HELD & LYKKE

Give Away: Frame fra by Lassen

Frame10 og Frame14 – Værdi: 1298 kr.

Foto: Malene Marie Møller


Indlægget er lavet i samarbejde med by Lassen. 

 

Give Away: Frame fra by Lassen
Artikel
Give Away: Frame fra by Lassen
Beskrivelse
Frame æskerne fra by Lassen har et utal af anvendelsesmuligeheder, og siden den første Frame æske blev købt for et års tid siden, er der kommet et par
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

96 Comments

 • Reply
  Line juhl
  juli 26, 2015 at 08:27

  Ingen tvivl om at katte elsker bokse og æsker, så den skal da bruges som sovekasse til pelskræet derhjemme.

 • Reply
  Charlotte friis khattar
  juli 26, 2015 at 08:28

  Jeg ville have et par Frame by Lassen på sofabordet og så skullede være fyldt med lidt god chokolade. Så kunne man da også tænde lysi Kubus stagen og hygge indendøre!

 • Reply
  Susanne Nørrelykke Petersen
  juli 26, 2015 at 08:29

  De er da både pæne og smarte 🙂 . Tror at jeg ville starte med at fylde 1 eller 2 æsker med neglelak, og jeg ville også bruge en til at få styr på alle mine pastafarver(bruges til at farve f.eks kager, fondant og den slags), det er en masse små dåser jo. Faktisk kunne alle mine bageting i småtings afdelingen godt trænge til sådan nogle æsker, jeg har jo masser af små udstikkere, silikonemoulds og den slags 🙂

 • Reply
  Henriette // Blondinemor
  juli 26, 2015 at 08:40

  Jeg vil bruge dem til mindeæsker. Går og gemene små vigtige og uvigtige mindeting fra mine drenge, og sådan en Frame er da lidt finere end skotøjsæsker 😉

 • Reply
  Signe sahlgreen
  juli 26, 2015 at 09:00

  Ville bruge den ene til alle de små nøgler man ikke aner hvad er til ! Og så den anden til at stå på natbordet, hvor jeg ville putte alle de småting der ligger der i 🙂

 • Reply
  Jessie holmslykke
  juli 26, 2015 at 09:00

  Jeg ville bruge den ene til sutter fra mine dagpleje børn , den anden skulle jeg bruge til mine neglelakker

 • Reply
  Helene Braüner Bisgaard
  juli 26, 2015 at 09:09

  Den ene skulle bruges til te-breve og små KUSMI tedåser, så de nemt sættes på bordet til hverdag og gæster. Den anden vil jeg gemme mine yndlingsfødselsdagskort i – så dejlige minder at tage frem igen. Derudover har du jo præsenteret de andre oplagte mange muligheder for at bruge de lækre frames, som det også nemt kunne ende med. Skønne “solstråler” du og By Lassen lige sendte på vores vej!!!

 • Reply
  Lena Thers
  juli 26, 2015 at 09:10

  Grimme ting, som altid ligger og flyder på bordet i entréen; oplader, høretelefoner, nøgler, tyggegummi og boner!! Tænk, hvis der var smukke steder at gøre af det?

 • Reply
  Sannie Smidt
  juli 26, 2015 at 09:21

  Uh, de er så lækre! ?
  Ville bruge den lille til nøgler i entréen, småting i kontoret eller plante en blomst deri. Hvis den store er stor nok vil jeg bruge den til fjernbetjeninger i stuen – Det har vi virkelig manglet ☺

 • Reply
  Mette
  juli 26, 2015 at 09:26

  Vi skal have vores entré gjort praktisk og her vil jeg hænge farme op til opbevaring af nøgler mv., så skal vi da ikke rende rundt og lede efter dem ?

 • Reply
  Kristine L. C.
  juli 26, 2015 at 09:35

  Uhh de er så lækre, jeg ville anvende dem til at opbevare mønter i, de villle jo udgøre den fineste sparegris 🙂 og mønter har det med at ende alle mulige mærkelige steder i mit hjem, fordi jeg ikke gider at bære rundt på 1 og 2 kroner.

 • Reply
  Louise
  juli 26, 2015 at 09:43

  Jeg vil brug den største til alle de fine små ting jeg får af min søn og den lidt mindre til mine smykker. De skal stå sammen for indholdet er lige vigtigt:-)

 • Reply
  Tina
  juli 26, 2015 at 09:44

  Jeg ville SÅ meget bruge 10’eren som opbevarings æske til skolekridt i gangen, hvor der hænger en fin tavle. 14’eren skulle bruges som et sted jeg kunne samle alle mine idéer til skøre projekter (bladudklip, random noter, tegninger og garn-opskrifter)..

 • Reply
  Nanna
  juli 26, 2015 at 09:47

  Jeg ville fx bruge Frame til at servere fine, store, hvide og lyserøde skumfiduser i. Den lidt større Frame ville man fx kunne bruge som bakke til servering på altanen eller spisebordet 🙂

 • Reply
  Helena Juul
  juli 26, 2015 at 09:58

  Det er måske ikke så meget ud af boksen, men jeg er vild med ideen om at man kan gemme de vanvittigt grimme fjernbetjeninger væk fra sofabordet på en lækker måde.

 • Reply
  Nina
  juli 26, 2015 at 10:01

  Ville bruge dem til neglelakker!

 • Reply
  Ida
  juli 26, 2015 at 10:28

  Jeg mangler opbevaring til mine ure, og efter at have sit dit billede med din måde at opbevarer dine ure på, kan jeg ikke tænkte mig til en bedre 🙂

 • Reply
  Ina
  juli 26, 2015 at 11:01

  Jeg synes de ville være fede som lys. Altså hælde flydende stearin i dem og sætte en eller flere væger i alt efter størrelsen. Låget tager man af ved brug og det ligger dekorativt ved siden af når lyset bliver brugt.

 • Reply
  Lisbeth Glud
  juli 26, 2015 at 11:09

  De er jo utrolig anvendelige de bokse, og du har jo allerede nævnt mange anvendelsesmuligheder, men jeg har brug for en boks til at opbevare mine USB stik i, her tænker jeg den lille vil være perfekt. Den store vil jeg bruge til opbevaring af f.eks. ekstra blækpatroner, som altid ligger og flyder et sted på en hylde.
  Begge frames vil på den måde opfylde et behov og pynte gevaldigt på min PC reol.

 • Reply
  Anne-Beth Krengelund
  juli 26, 2015 at 11:17

  Den store vil jeg nok bruge til at gemme breve, postkort og andre dejlige minder i – den lille til køkkenbordet med udsøgte thebreve lige til at gribe.

 • Reply
  Maiken Jensen
  juli 26, 2015 at 11:19

  Jeg ville bruge æsken til at skjule de knap så hotte ting på badeværelset, som man normalt gemmer langt væk som fx tampax ? på den måde kunne de komme til deres ret. Bare gemt lidt.

 • Reply
  Line B
  juli 26, 2015 at 11:35

  Jeg har længe haft et godt øje til Frame boksene og de mange muligheder for opbevaring. På køkkenbordet ville den store boks agere fornem krydderiholder for alle de løse poser af krydderier, der ligger fordelt i skabene lige nu. Den lille boks ville jeg bruge til at samle tebreve i og præsentere på bordet, fremfor at have 5 halvtomme æsker stående på hylden.

 • Reply
  Sabrina
  juli 26, 2015 at 12:09

  Åhh der er jo så mange fine anvendelsesmuligheder. Jeg tror måske at jeg ville bruge den store til at opbevare hjemmelavede kiks og knækbrød og den lille til vatpinde på badeværelset

 • Reply
  Patricia Achen
  juli 26, 2015 at 12:14

  Jeg ville bruge æskerne på skrivebordet til smånips.

 • Reply
  Trine Lykke Hansen
  juli 26, 2015 at 12:15

  De skulle da kombineres med min Kubus lysestage! ?

 • Reply
  Christina
  juli 26, 2015 at 12:31

  Hvilken fantastisk præmie – de har længe stået på min ønskeseddel længe! Jeg ville bruge den ene i vores nye lækre bryggers til nøgle mv Den anden skulle helt klart ud på vores badeværelse, hvor den skulle stå og pynte og gemme mine smykker og ure

 • Reply
  Caroline Skanvig
  juli 26, 2015 at 12:52

  Perfekt til nøgler i entréen. Dem smidder jeg altid over det hele og kan aldrig finde dem når man skal ud af døren 🙂 Derudover kunne den anden være god til krydderier i køkkenet, så de kunne komme frem og pynte lidt 🙂

 • Reply
  Pia Hedemand
  juli 26, 2015 at 12:53

  Den ene ville jeg bruge til kuglepenne, den anden til alle de små dimser som ikke lige har en plads og derfor ligger og roder ?

 • Reply
  Helle heike
  juli 26, 2015 at 13:03

  Åh jeg har desværre ingen Frame herhjemme endnu, men er vild med dem. Jeg kunne sagtens finde mange anvendelses muligheder at bruge æskerne til. Lige nu står jeg og mangler æsker til opbevaring af mine pigers hår-elastikker og også en æske til min hunds hår-spænder. Jo den er god nok :0). Hun er en bomuldshund og bruger spænde i pandehåret :0). Så jeg vil blive vildt glad for så fin en give away gave!

 • Reply
  Tuttifruttimedettvist.blogspot.com
  juli 26, 2015 at 13:36

  De to Frame æsker måtte gerne bo hos mig. Den ene til småting, som på en eller anden måde lander på mit sofabord. Og den anden på bordet i mit krea værksted til spoler og dims til symaskinen.

 • Reply
  Joanna Jensen
  juli 26, 2015 at 13:44

  Jeg har endnu ingen af produkterne fra by Lassen, men har beundret dem LÆNGE! Hvis jeg havde en af disse kasser skulle den stå på min kommende kontorplads i mit maleværksted og indeholde diverse kontornips 🙂

 • Reply
  pia sroka
  juli 26, 2015 at 14:35

  Den lille vil jeg bruge til min datters hårspænder, og den store til alle hendes sminkessager,ved hendes sminkebord. 🙂

 • Reply
  Sille
  juli 26, 2015 at 14:40

  Vi venter en lille datter her til August og tænker at have sutterne stående de smukke frames i stuerne

 • Reply
  maria Ørum
  juli 26, 2015 at 15:06

  Jeg tror de ville ryge på badeværelset til opbevaring Af vatrondeller,vatpinde og diverse småting der står og roder.

 • Reply
  Stine B
  juli 26, 2015 at 15:23

  Den store skulle bruges til mine smykker, ur mv. i køknet (jeg er typen der har opbevaring til smykker både i køknet, soveværelset og på badeværelset – rart at man altid lige kan smide dem 😉

  Den lille skal bruges til en lille to-do sedler ! Har en masse planer der sommetider ryger i glemmebogen, ville være fint at visualisere det lidt mere! Så kan man altid hive en to do seddel når man har en fridag uden planer!

  Sindssygt flotte æsker!

 • Reply
  Amanda H.
  juli 26, 2015 at 16:49

  Ville bruge dem til de ting, som man altid smider væk. Som f.eks. høretelefoner og nøgler 🙂

 • Reply
  Maria Seidelin
  juli 26, 2015 at 16:59

  Årh de ville være perfekt til alle de smukke sten og skaller min søn samler til mig <3 Det vil være en smukt samling i en stilet ramme – og det vil ikke se rodet ud (som det gør nu i skålen).

 • Reply
  Camilla Kruse
  juli 26, 2015 at 18:47

  Jeg ville bruge den lille Frame som pilleæske. Det lyder drøn ucharmerende, og sådan ser det netop også ud på nuværende tidspunkt. Pilleglas er ikke ret flatterende at have stående fremme, men pillerne skal jo indtages, og står de ikke fremme, så glemmer jeg dem, så det ville være den perfekte måde at opbevare dem på.

  Den store Frame ville jeg bruge som servietholder! På trods af at jeg er i 20’erne, så minder jeg mest af alt om en 80årig, hvad angår den slags. Jeg elsker fine servietter, og vil gerne have dem stående fremme.
  Til gengæld har jeg ikke kunne finde en flot servietholder, som passer til min stil. De fleste af servietterne måler 25x25cm = 12,5cm pr led, når de er foldede, hvilket passer perfekt i Frame 14’s 14 cm pr led. Med andre ord er den store Frame alt det, jeg har manglet. Det vil være en moderne og fin måde at opbevare dem på. Og nu kan jeg slet ikke se, hvordan jeg har levet uden… 😉

  Men anvendelsesmulighederne i de to Frame æsker er uendelige, og jeg kunne også forestille mig at bruge dem til opbevaring af alt fra madelastikker, kaffebønner, tamponer, fyrfadslys, smykker osv. Altså er det kun fantasien, der sætter grænser.

 • Reply
  Connie A
  juli 26, 2015 at 19:31

  De er bare vildt flotte 🙂 ville bruge den en til vat rondeller og den anden til mine smykker. Æsker kan man aldrig få for mange af.

 • Reply
  Signe Frost
  juli 26, 2015 at 19:34

  Uh der er jo et hav af muligheder og aller vigtigst er jo at de bare pynter flot over det hele og i alle funktioner!! En ide kunne være at bruge den til et sted til godter til den søde tand en anden ide kunne være et sted at gemme alle min datters sutter så de er gent lidt af vejen men altid til at finde:)

 • Reply
  Mette Guldbæk
  juli 26, 2015 at 20:07

  De er såå lækre ? De skal bruges til at opbevarer de grimme vitaminpille-glas på spisebordet og hundekiks i entréen ?

 • Reply
  Tina Müller
  juli 26, 2015 at 21:14

  Jeg ville bruge dem til min entre. Jeg har ikke meget plads at gøre med og det ender tit med at tingene ligger og flyder lidt. Nøgler, hørebøffer og diverse ting. Og så en lille kaktus i den anden.. Jeg kan se det for mig 😀 Det ville være helt perfekt.

 • Reply
  Marlene Høj
  juli 26, 2015 at 21:22

  Kender I ikke det at alle de elektroniske småting, der er vigtige, forsvinder som dug for solen? Jeg vil i hvert fald bruge den ene til småting til vores elektronik.
  Den anden vil jeg bruge til mine neglelakker. Den æske, jeg har nu, er ved at være for lille!

 • Reply
  Mette
  juli 26, 2015 at 21:38

  De er bare flotte – jeg har 2 muligheder ?
  enten til blyanter og andet godt på det nymalede skrivebord i mit nye arbejdsværelse eller i sommerhuset til smykker og makeup

 • Reply
  Kathrine B
  juli 26, 2015 at 23:25

  Den ene skulle bruges på badeværelset til hårbånd og den anden i mit arbejdsværelse til sytråd ol.

 • Reply
  Rikke Christensen
  juli 26, 2015 at 23:39

  Uhh jeg ville helt klart bruge en på toilettet til bind, og andet girly stuff eller til at stable toiletpapir i. Den anden ville min datter få ind på hendes værelse som skattekammer for hendes små kæreste gaver (Hun er 5 år og dybt forelskede)

 • Reply
  Janni
  juli 26, 2015 at 23:44

  Jeg ville krydre mit 70’er gæstetoilet med de lækre By Lassen kasser. Den ene skulle indeholde tørrede velduftende blomster, den anden stå åben med cremer, sæber og dufte mine gæster frit kunne benytte, blot for at få lidt spa og wellness fornemmelse og lidt eksklusivt over et brunt toilet… 🙂

 • Reply
  Inger Malmgaard
  juli 27, 2015 at 00:15

  FRAME By Lassen er i sig selv så Flotte at de skal stå på mit sofabord og være NOK PYNT i sig selv…. <3
  Nej… den ene vil jeg bruge til nøgler i vores entre <3
  Den anden på mit nye badeværelse til makeup penne… <3
  <3

 • Reply
  Chanette Jørgensen
  juli 27, 2015 at 07:58

  Den ene vil jeg bruge til at få styr på noget af mit kagepynt, så som frysetørrede bær, krymmel, pulver osv. Den anden vil jer bruge som en pæn opbevaring af alle de sten min datter på 4 samler på.. Især flintesten som hun så sødt kalder for “diamantersten” fordi de skinner og er glatte <3

 • Reply
  Miatilda Andersen
  juli 27, 2015 at 09:48

  Jeg elsker æsker.
  Jeg ville bruge den ene til vitaminpiller, og den anden til de småting der altid ligger og flyder på mit spisebord.
  Miatilda A

 • Reply
  Mette Kristensen
  juli 27, 2015 at 09:54

  De er så fine. Er vild med By Lassen, men ejer desværre stadig intet derfra. Drømmer også om KUbus 4 i hvid.

  Jeg ville bruge den lille til mine børns sutter. Synes det er så svært at fine fin opbevaring til sutter. Den store ville jeg bruge i vores entre, som jeg er ved at lave om. Jeg ville bruge den til at have nøgler m.m. i, så de ikke ligger og roder grimt over det hele.

 • Reply
  Sophie
  juli 27, 2015 at 11:59

  Jeg ville bruge dem i køkkenet – de er super fine kombineret med vipps sorte serie.

  Evt til kaffekapsler og tebreve ???

 • Reply
  Nanna Nielsen
  juli 27, 2015 at 13:27

  Jeg ville bruge den til at lægge små sedler med drømme og mål – alt fra rejser til kubus stager.
  Enten dét eller også ville jeg bruge den til opvasketabs 😉

 • Reply
  Mette Glerup Kristensen
  juli 27, 2015 at 16:51

  De ville være i smukke i entréen, til at passe på handsker, tørklæder og praktiske ting som nøgler, cykellygter m.m. <3

 • Reply
  Christina degnebolig
  juli 27, 2015 at 20:13

  Jeg ville bruge en til at have smykker i og en til min datters sutter 🙂

 • Reply
  Kristina K
  juli 27, 2015 at 20:42

  Jeg vil bruge dem til mine smykker.

 • Reply
  Charlotte Rasmussen
  juli 27, 2015 at 20:49

  Lågerne kan sættes op med dobbeltape og bruges til halssmykker. Jeg vil hænge min sølvrangel op. Kasserne vil jeg vendes på hovedet og lægge mine vigtige papir i og bruge den som forhøjning til min stjernetegn figur fra Royal Copenhagen. Det er personligt måde at fortælle hvor mine papir er.

 • Reply
  Hanne w
  juli 28, 2015 at 00:49

  Min søn er en sucker for skattekister og dette må da være den ultimative – derfor skal han have den ene 😉
  Den anden vil jeg gemme små guldkorn fra mine 2 børn <3

 • Reply
  Mette M.
  juli 28, 2015 at 06:33

  Jeg kunne tænke mig at bruge den lille æske til at samle mine ørestikkere i. De ligger nu i forskellige små æsker, som de er købt i, men jeg mangler noget fint til at samle alle æskerne i. Den store skal pynte på reolen i stuen, hvor den skal indeholde fyrfadslys og tændstikker.

 • Reply
  Stine
  juli 28, 2015 at 07:42

  Jeg ville bruge dem i entréen til opbevaring af småting som eks. nøgler. Eller til lader til mobil osv.

 • Reply
  Charlotte
  juli 28, 2015 at 08:50

  Til søm og skruer når jeg samler Ikea ting. Den anden ville få fast job som opbevaring af mobiloplader 🙂

 • Reply
  Line Jakobsen
  juli 28, 2015 at 10:21

  Hvor er de fede!! Jeg ville bruge dem til at have mine taskeparfumer i, og diverse smånips på badeværelset. Jeg synes også det ser super fedt ud med planter i dem, men jeg har ikke rigtig nogen, så det dur jo ikke.

 • Reply
  Camilla Nyegaard
  juli 28, 2015 at 13:26

  Tænkte at bruge den ene til at gemme baby´s første år i, både billeder og sager.

 • Reply
  Chalotte Kruse
  juli 28, 2015 at 17:57

  Man kunne evt plante planter i dem, hvis man lagde noget i mellem jorden og æskerne, eller bruge dem til krydderier, eller på kontoret til opbevaring af en masse dingenoter. 🙂

 • Reply
  Maja Holmgren
  juli 28, 2015 at 18:09

  Sådanne simple, men fortsat super fine æsker ville passe perfekt til det kreative hjørne for en DIY-nørd. Det kunne være til opbevaring af malingtuber, pensler, washi tape eller hvad man nu lige ligger inde med!

 • Reply
  kjerstine larsen
  juli 28, 2015 at 20:18

  ville fylde den ene med billeder af familien som mine børn kan kigge i nogen gange

  Den anden med lækker chokolade i stuen 🙂

 • Reply
  Tina Rasmussen
  juli 28, 2015 at 21:45

  Jeg ville bruge den til hundens godbidder!
  Den der pose med godbider, er så træls at se på, så en fin bøtte der kunne stå fremme med godbider i ville være så fin!

  Ellers kunne jeg forestille mig at putte mine, mest anvendte, smykker i den.

 • Reply
  anja k
  juli 28, 2015 at 22:13

  Jeg vil bruge den ene til lækker opbevaring af småting ved min søns pusleplads på badeværelset. Den anden vil jeg bruge til at opbevare strikketøj og andre krea-ting i 🙂

 • Reply
  Rikke H
  juli 29, 2015 at 09:56

  Så der var en der foreslog man kunne bruge den som “kurv” til katten hus man lagde en pude i den. Jeg synes ideen er helt og aldeles fremragende men jeg tvivler på at min hankat kan være i 14×14 cm
  Hvis jeg vandt ville jeg overveje at bruge den ene til kommende babys sutter så man altid ved hvor de er og de ikke ligger og roderalle vegne. Den anden ville jeg overveje at bruge på vores lille kommode ved døren ind til stuen. Min mand smider alt på den når han kommer hjem – nøgler, bilnøgler, pung og alt muligt andet. Derfor er kommoden altid rodet og da den ikke er så forfærdeligt stor er det bare et mareridt at se på. Så en fin æske hvor han hurigt kan ligge sine ting i ville være helt perfekt.
  Derudover har de jo tusindvis af anvendelsesmuligher, nogle af dem nævnt her… De kan jo bruges til småting på badeværelset – øjenskygger, neglelakker, hårelastikker og hårnåle, planter, som kurv med små håndklæder/vaskeklude i som gæster kan bruge til at tørre fingre i efter toiletbesøg, mindekasse, til vigtige bonner, krydderier, tebreve, kuglepenne, mv. Jeg synes dog at lågene er noget af det smukkeste ved æskerne hvorfor jeg ville vælge at bruge dem med låget på hvilket jo udrydder lidt af mulighederne 🙂
  Krydser fingre!
  Har drømt om dem her siden jeg så dem for første gang for et par år siden! De er SÅ fine og jeg ville blive lykkelig for at vinde dem!

 • Reply
  Louise
  juli 29, 2015 at 19:43

  Den ene Nespresso kapsler, den anden til pas, sygesikring mm
  De er bare så smukke <3

 • Reply
  Mette O
  juli 30, 2015 at 09:13

  Jeg ville bruge dem som skattekister. Er stor samler agf småskatte-dimser, man måske engang får brug for:-)

 • Reply
  Sarah Sørensen
  juli 30, 2015 at 10:54

  Damn jeg har tit savlet over de disse smukke æsker 🙂 men ærligt så ville de nok samle støv som pyntenips i stuen. Har netop fået spritnyt bryggers , derfor tænker jeg simpelthen at de må være oplagte til vaskekapsler til vaskemaskinen og til nøgler og andet krimskrams, så de ogsåhar en funktion istedet for kun til pynt
  Jeg krydser i hvert fald fingre for, at jeg endelig for lov til at savler over dem herhjemme også 🙂

 • Reply
  Frederikke S.
  juli 30, 2015 at 12:29

  Tænker de kunne bruges som potteskjulere – hmm flotte er de i hvert fald 🙂

 • Reply
  Michelle Jensen
  juli 30, 2015 at 14:11

  Jeg tror jeg ville have den på badeværelset, til at gemme sådan nogle kedelige ting som vatpinde og vatrondeller.

 • Reply
  Camilla A
  juli 30, 2015 at 15:28

  Sikke en lækker præmie!
  Jeg vil bruge den ene på mit skrivebord til diverse skriveredskaber, tape, klipsemaskine osv. og den anden på badeværelset til hårpynt og vatpinde mm. 🙂

 • Reply
  KFG
  juli 30, 2015 at 21:12

  Frame10 skal stå i stuen og være fyldt med mine lækre mintbolcher (som er pakket i stykvis, så de ikke klistrer den lækre æske til) og Frame14 skal være på badeværelset og fyldes med hårelastikker, hårnåle, hårspænder osv 🙂

 • Reply
  Mathilde
  juli 31, 2015 at 09:11

  De æsker er så fantastisk fine! Jeg er også helt vild med deres små borde.
  Hvis jeg bliver den heldige vinder, så skal jeg til at vælge mellem deres mange anvendelses muligheder. Jeg vil gerne bruge en på mit natbord til at opbevare min medicin og bideskinde. Det er to kedelige, lidt triste og grimme ting at have stående fremme i soveværelset. Det vil virkelig være skønt at vågne op og kigge på den smukke æske i stedet for:-)
  Jeg vil også gerne bruge en æske til mine træ-robotter. Æsken skal stå og pynte halvt åben med robotterne der er på vej ud af æsken.
  Vi er så heldige at bo tæt på vandet. Det betyder at hvergang vi har besøg af børn, kommer de med lommerne fulde af sten og muslinger de har fundet på stranden. Jeg vil elske at kunne bruge den smukke æske til at opbevare de fineste sten og muslinger fundet på stranden. Jeg er også sikker på at børnene vil elske at have en æske her, hvor de kan komme og se de ting de fandt sidste gang de var på besøg.
  Derudover er æskerne jo også fine til sødesager, vores ure, smykker,…

 • Reply
  Claus BR
  juli 31, 2015 at 11:42

  Vil bruge den ene som ualmindelig æstetisk Falckkasse på badeværelset.
  Den anden skal bruges på badeværelset til opbevaring af varpinde mv.

 • Reply
  Denise Drewsen
  juli 31, 2015 at 15:26

  Jeg elsker dem og har længe ønsket mig sådan en fin æske.
  Jeg ville nemlig bruge den som en kæreste-æske, hvor jeg ville lægge alle de fine kæreste breve og billeder ned i.
  lige nu ligger de nemlig i en dum kedelig kasse.

 • Reply
  Tine Juel
  juli 31, 2015 at 15:37

  Elsker by Lassen-æskerne! Den mindste skulle stå på natbordet til de små ting, som kontinuerligt ender der (hårelastikker, ørepropper, fingerringe, ørestikkere…), og den anden skulle bruges i køkkenet til mandens mange tørrede chilifrugter fra vores jungle af chiliplanter. Endelig et ordentlig opbevaringssted til dem! Krydser fingre 🙂

 • Reply
  Line
  juli 31, 2015 at 15:46

  Jeg ville plante kaktusser i æsken – og pynte dem med sølvglimmer til jul 🙂

 • Reply
  Susan
  juli 31, 2015 at 15:48

  Elsker elsker elsker Frame og ville fylde den ene med alle de smukke sten vi har samlet og tegnet på i sommerferien – den anden skulle mine smykker bo i ❤️ Krydser fingre og håber jeg vinder.

 • Reply
  Sisi
  juli 31, 2015 at 15:54

  Det er nok ikke specielt “ud af boksen” men jeg kan lige se hvor perfekt sådan én ville passe på min kommode, med cremer, neglelakker, makeuppensler osv. – eller på badeværelset med vatrondeller, vatpinde, sæber…. Der kunne også fint stå en lille én i entréen til nøgler og lignende, som altid bare ender med at blive smidt der…..

 • Reply
  Trine Sewohl
  juli 31, 2015 at 16:06

  De flotte æsker skal klart pynte i min ny istandsatte entre. De skal stå ved siden af vores kubus stage. Jeg ville bruge den ene til opbevaring af alle de mange ting, så som fjer, steen og andre ting fra naturen som min datter på 4 og min søn på 2 har med hjem til os. En fin lille udstilling. Den anden boks kunne blive vores nye sted for vores mobil telefoner, så de bliver efterladt i vores entré når vi kommer hjem. En god reminder om at vi ikke skal sidde med telefonerne hele tiden.

 • Reply
  Julie Bertelsen
  juli 31, 2015 at 16:25

  Jeg har en ting for kubiske genstande, og de ville derfor pryde mit hjem så smukt.
  Umiddelbart synes jeg at kunne finde 1000 steder at place dem, men måske til mit lille hjemmelavet egetræs natbord, til samling af drømmene ville være særdeles speciel.

 • Reply
  Tommy
  juli 31, 2015 at 17:40

  De er så fede! Hvis ikke de skulle bruges til sådan guy stuff som elektronik mv ville jeg nok bruge den store til fyrfadslys og den lille til lystilbehør som lightere, tændstikker, lyseslukker, det der voks min kæreste mener vi skal have i bunden af kronelys mv. Lige nu står vores lager af lys aller bagerst, længst nede i vores skænk. Da det ofte er mig der bliver sat til at ordne stearinlys mens min kæreste dækker bord eller lignende er jeg ved at få ondt i ryggen af at kravle rundt dernede. De her æsker er da så flotte at jeg er sikker på at selv min kæreste vil gå med til at Lysene rykker plads – og mon ikke hun kan finde noget andet at bruge pladsen i skænken til…? Jeg tror det 😉
  Krydser fingre

 • Reply
  Vivi Lambert
  juli 31, 2015 at 18:55

  Jeg ville bruge dem til at gemme elektronik så sol usb-stik, Apple fjernbetjener osv. De er så fine????

 • Reply
  Tina J.
  juli 31, 2015 at 23:49

  De er så fine. Jeg ville bruge dem til mit sygrej, nåle, målebånd og trådruller, for det er noget rod . Ville også være egnede til at lægge julesilkebånd i. Eller batterier, dem har jeg ikke overblik over. Eller til opbevaring af fyrfadslys på terrassen. En fin plads til thebreve på køkkenbordet, var også en idé. Mulighederne er mange 🙂

  ( Det lille spejl på badeværelset, hvor har du købt det, det er SÅ sødt ? Har ledt efter nogle i den stil her i ferieperioden)

 • Reply
  Emma Nørgaard
  juli 31, 2015 at 23:57

  Fylde dem med makeup eller vatpinde (1000-vis haha) eller vatronduller 🙂

 • Reply
  Pia holm
  august 1, 2015 at 09:32

  Min mand klager altid over mit rod, så vil bruge dem til at camouflere mit rod og strikketøj.

 • Reply
  Ida
  august 1, 2015 at 16:19

  Sikke nogle flotte æsker!
  Disse æsker, kan som du selv skriver, bruges til alt i ens hjem.
  Personligt vil jeg bruge den ene æske til ure og armbånd, da det vil se smukt ud, at have stående åbent ved et lille “sminkebord”. Den anden æske vil jeg bruge til alle mine hverdags ting såsom nøgler, solbriller, læbepomade osv.
  Æskerne kan sætte kunstnerisk op i ens hjem, og jeg håber, at jeg får mulighed, for at placere æskerne smukt i mit hjem.
  Den anden mulighed ville være, at jeg gav æskerne til min mor, der har fødselsdag i morgen. Som en travl karrierekvinde har hun brug, for at kunne gemme alt rodet væk i disse fine æsker.
  Jeg glæder mig til i morgen, hvor du afslører vinderen ☺️

 • Reply
  Marie
  august 1, 2015 at 19:33

  jeg ville sætte dem på højkant i to forskellige bogkasseri min babuska reol fra ok design, tror det vil se ret fedt ud med to enkelte lukkede hemmelige rum 🙂

 • Reply
  Camilla Bøje
  august 1, 2015 at 19:47

  Den ene vil(le) jeg bruge til elastikker og hårnåle mv på badeværelset. Den anden med en lille blomst i. Nok ved siden af den anden på badeværelset 🙂

 • Reply
  marianne lykke nielsen
  august 1, 2015 at 21:10

  ville pynte på badeværelset til vattotterne, eller i køkkenet som saltkar eller på datterens værelse til hårelastikkerne
  marianne.lykke@gmail.com

 • Reply
  Pia Christiansen
  august 2, 2015 at 00:32

  Jeg ville bruge den ene til godbidder til min hund, da jeg er træt af at de altid står gemt væk i et skab I stedet for lige foran hvor de er til at komme til og det vil jo pludselig været flot og funktionelt med Frame æsken.
  Den anden skal også gemme noget væk men samtidig være et fast tilholdssted for……
  Sutterne 😉

 • Reply
  Mie K
  august 2, 2015 at 20:49

  Jeg ville have vatrondeller i dem 🙂

Leave a Reply