UDENDØRS

Altan og havehygge

I dag skinner solen, fuglene pipper og der er grønne knopper på træerne. Det er stadig koldt, men forårsfornemmelsen er stærk. Om lidt springer magnoliaen ud, kirsebærtræerne står flere steder i fuld flor og syrenerne er også snart på vej. Jeg har stadig ikke fået købt en eneste blomst til terrassen, men i mine bede er der ved at være gang i den. Jeg skynder lidt på sommer og blomster med disse fire inspirationsbilleder.

 

Today the sun is shining, the bird is chirping and there are green buds on the trees. It’s still cold, but the spring feeling is strong. Soon will the magnolia blossom, cherry trees are in several places in full bloom and the lilacs are also soon to come. I still have not had bought a single flower to the terrace. Here’s four pictures i hope will inspire you.

Good day to you

 

Altan og havehygge
Artikel
Altan og havehygge
Beskrivelse
I dag skinner solen, fuglene pipper og der er grønne knopper på træerne. Det er stadig koldt, men forårsfornemmelsen er stærk. Om lidt springer magnoliaen ud
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply