Messer UDENDØRS VÆRD AT BESØGE

Mit Hjem er Mit Slot

Da jeg besøgte messen ‘Mit Hjem er Mit Slot’ i weekenden, var det med blandede forventninger. Jeg var lidt forudindtaget, og var sikker på, at jeg skulle kæmpe mig igennem stande fyldt med blomstrede vattæpper, fattigmands sølvdimser i aller former og pileflet i bunkevis. Ikke, at der er noget galt med det, men jeg har bare haft min periode af sommerhusstilen, og holder lige en lille pause.

Jeg blev heldigvis positivt overrasket allerde da jeg trådte ind på messen, for den var KÆMPE stor og der var bare lidt af det hele, og pludselig syntes jeg, at alt var en fryd for øjet, også alle de mange fine stande med blomstrede tæpper osv.

Det hele var som et stort luksus loppemarked, og JA jeg fik shoppet lidt, og så hang jeg også ubehjælpeligt fast i den lækre delicatesse-afdeling, som ligger placeret lige når man kommer ind.

I kan nå at smutte forbi, hvis I ikke ved hvad i skal bruge Grundlovsdag til, det er nemlig den sidste åbningsdag.

Her kommer lidt snapshots fra min tur på messen.

Artikel
Mit Hjem er Mit Slot
Beskrivelse
Da jeg besøgte messen 'Mit Hjem er Mit Slot' i weekenden, var det med blandede forventninger. Jeg var lidt forudindtaget, og var sikker på, at jeg skulle kæmpe
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    monsterscircus
    juni 4, 2012 at 15:43

    Lyder som en rigtig spændede messe, rart med nye indslag og inspiration. Rigtig god start på ugen til dig!

Leave a Reply