Uncategorized VÆRD AT BESØGE

Stories 2018

Reklame

 

N E W    S T O R I E S
by Skagerak

Hvert år rejser Skagerak-holdet til en dansk ø. Her dykker de ned i øens samfund, møder mennesker i deres hjem, besøger lokale små virksomheder og øens egnsretter med Mikkel Karstad. Det hele dokumenteres i en skøn bog som udgives årligt og kan læses lige her. Bøgerne er fulde af god og hyggelig stemning, skønne lokale historier, idéer til hvilke steder man skal opleve på Bornholm, lækre opskrifter, samt masser af inspiration til indretning. Jeg har kigget bogen igennem en del gange nu, og bliver i så godt humør hver gang – jeg elsker Bornholm og får lyst til at holde sommerferie der igen år. Her får du et par screenshoot af bogen som en teaser, og så synes jeg selv, at du skal kigge i den lige her

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply