BLANDEDE BOLCHER UDENDØRS

Sol i min mailbox

På en eftermiddag som i dag kan man mærke foråret! Folk på gaden smider jakkerne, og huer og vanter gemmes væk i lommer og i tasker. Solens varme driver smilene frem, og optimismen op. Vi ser fremad. Det gælder også de mails, der lander i min mailbox for tiden. Foråret er her. Sommeren er ikke så langt væk mere, og vi får naturligt mere lyst til at se på udendørstilbehør, sommerlige farver, og lette materialer.

Her er et lille solfyldt udpluk af skønne ting, jeg har lagt mærke til på det seneste:

Sol i min mailbox
Til sommerens frugt og grønt: Kurve i sivflet fra Tine K’s ‘Summer Novelties’ kollektion – se mere hér

Sol i min mailbox
Kør solen i møde med ‘Bacio’ (ital: kys) – en skøn ny cykel fra det italienske cykelfirma Abici, i 3 forskellige farver fra 399 € hér

Sol i min mailbox
Opgrader terrassen til moderne amerikanerstil med de retroinspirerede udemmøbler fra spanske Lobster’s Day. De gule stole her er fra ANTI-C Collection, mens møblerne nedenfor er fra Quarantine Collection. Se mere hos Leaning Toward Design

Sol i min mailbox

Håber at I har haft en glædelig solskinsdag derude!

Sol i min mailbox
Artikel
Sol i min mailbox
Beskrivelse
På en eftermiddag som i dag kan man mærke foråret! Folk på gaden smider jakkerne, og huer og vanter gemmes væk i lommer og i tasker. Solens
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply