I forårshumør

Det er den fjerde marts idag. Officielt 4 dage inde i foråret (ifølge kalenderen). Så må vi altså godt begynde at drømme om forårsblomster, kridte gummistøvlerne, slibe spaderne, og plante de første frø.

– Xala har leget med proportioner og farver i denne skønne vandkande med referencer til den gammeldags Madam Blå. Set hos Cahetu
– Det smukke billede “Poppy on Print” af den dygtige fotograf og instagrammer Ida Lærke kan nu fås hos Stilleben
– Det bliver mildere og mildere i vejret – og hvis du er den heldige ejer af en altan, er jeg sikker på at det snart er tid til at kunne sætte de første planter ud. Få inspiration til altanen med Signe Wennebergs skønne bog “Altanen – din have i højden“.
– Ferm Living har for alvor tager Urban Gardening tendensen til sig med deres nye kollektion, der indeholder både små espalierer og store og små krukker til inde og ude.
– Havedesigner, forfatter og blogger Dorthe Kvist, der bl.a. står bag meltdesignstudio, har her til foråret sammen med Nelson Design lanceret et skønt sæt haveredskaber i miljøvenlige materialer til den kræsne kvinde, der brænder for urban gardening: Dorthe Kvist by Nelson. 28 dele – Kan fås hos urbangardencompany.dk

Artikel
I forårshumør
Beskrivelse
Det er den fjerde marts idag. Officielt 4 dage inde i foråret (ifølge kalenderen). Så må vi altså godt begynde at drømme om forårsblomster, kridte gummistø
Forfatter
Boligcious

Maria Fynsk Norup

Web & Graphic Designer, Creative Communicator, Photographer and Botanist. Co-owner/-editor at Boligcious. Maria has studied Biology and History of Art, and has a special interest in sustainable design, but is basically a lover of all things creative and beautiful.

3 Comment

 1. Hey heyyyy, det er da svært ikke at blive i vældigt forårshumør over det indlæg der (o;
  Tak for den fine omtale af mine produkter, og totalt gode spring vibes her fra…
  Kål, kartofler og kærlig hilsen
  Dorthe
  #Growsomeshit

  • Elsker det tag, Dorthe! #growsomeshit <3
   Dejligt du kan lide indlægget – og skønne, skønne have-gadgets, du har været med til at lave! We love! (Så mangler jeg bare haven)
   Kh Maria

  • :-) Ha ha ha Dorthe, jeg er vild med dig!

Leave a Comment

Email (will not be published)