Pretty Pegs, fuldstændig genialt produkt

Hvor tit har du fundet løsningen på et problem og tænkt, hvorfor er der ikke nogen der har opfundet det? og hvor tit har du ikke kastet dig til jorden i glæde over, at nogen rent faktisk har opfundet det du står og mangler? Jeg kan nikke genkendende til begge dele, og derfor blev jeg også så glad, da jeg så dette nye produkt, Pretty Pegs. Pretty Pegs er nye ben til dine møbler, – IKEA møbler. Så hvis du er træt af din sofa, skænk, reol eller lænestol, så kan du altså nu skifte dem ud med et par Prette Pegs.
Pretty Pegs fås i mange designs og fede farver, så i virkligheden kan du ændre designet på dit møbel markant!

Kan du li’ idéen? Jeg synes den genial og forstår slet ikke, at den først kommer nu, men jeg byder den så hjertelig velkommen.

Pretty Pegs, fuldstændig genialt produkt

Pretty Pegs, fuldstændig genialt produkt

Kan købes her: http://prettypegs.se/

Pretty Pegs, fuldstændig genialt produkt
Artikel
Pretty Pegs, fuldstændig genialt produkt
Beskrivelse
Hvor tit har du fundet løsningen på et problem og tænkt, hvorfor er der ikke nogen der har opfundet det? og hvor tit har du ikke kastet dig
Forfatter
Boligcious

6 Comment

 1. Genialt!! Er helt vild med det … Har netop være i trævarerne for at tjekke kommodeben ud. De var for lave, syntes jeg. Skulle selv male, og ikke mindst sørge for skruer/beslag så de passer.

  Hurra for prettypegs. Så er det jo bare at vælge :-)))

  Tak for en inspirerende blog og positiv energi på alle de lækre ting der er i indretningsverdenen.

  // Maria

  • Fedt at du kunne bruge inspirationen Maria, jeg synes også de er fede. Og tak for dine pæne ord og din positive energi:-)

   kh. malene

 2. Det er en rigtig fin ide, men syntes jeg har set det før hos Design By Us, deres er dog lidt mere bling bling. Tror desvære ikke at min skrummel af en soft, egner sig til små tynde ben. Æv. Fed blog:-)

 3. Hej!

  Jeg er ved at anskaffe mig en teaktræskommode, men der er ikke ben på. Tror du disse kan monteres på sådan en?
  Synes idéen er SÅ fed og benene ligeså :-)

  • Ja jeg er sikker på at du kan montere ben på kommoden. Ofte kan man finde ben til møbler på nettet, både nye og brugte.
   Kh. Malene

 4. Tak ! :D

Leave a Comment

Email (will not be published)